مباحث درس: مقدمه ای بر زیست فناوری: فناوری DNAنوترکیب، ترانسفورماسیون ژنتیکی پروکاریوت ها
پروتئین های نوترکیب: تاریخچه، اهمیت اقتصادی، پروتئین های نوترکیب تجاری، معیارهای انتخاب سیستمهای بیانی برای تولید پروتئین های نوترکیب، تولید پروتئین های نوترکیب در موجودات تراریخت
روش های استخراج و خالص سازی پروتئین ها: خالص سازی پروتئین ها در مقیاس بزرگ، تاخوردگی مجدد پروتئین و اهمیت آن در تولید پروتئین های نوترکیب، نحوه تولید اجسام درون سیتوپلاسمی . مزایا و معایب آنها و روشهای حذف این اجسام مهندسی پپتیدها و نانوفناوری: مهندسی متابولیک، فرایندهای پس از تولید بر روی پروتئین های خالص شده، افزایش ثبات پروتئین ها،
افزایش ترشح پروتئین ها
زیست فناوری گیاهی
تراریخت ها: کاربردها، معایب و مزایا
زیست فناوری و تولید اجزای مواد غذائی