اهداف درس: آشنایی با شیمی ترکیبات طبیعی
اشنایی با سنتز ترکیبات طبیعی
استفاده از دانش شناخت ترکیبات طبیعی جهت سنتز ترکیبات طبیعی در آزمایشگاه
مباحث درس: آشنایی با ترکیبات طبیعی و کاربردها
مقدمه
ترپن ها: معرفی، اهمیت و سنتز مونووترپن ها، دی ترپن ها، سسکویی ترپن ها، تری ترپن ها و پلی ترپن ها
کربوهیدراتها: آشنایی با کربوهیدرات ها و اهمیت آنها و آموزش روشهای سنتز کربوهیدرات ها
آمینواسیدها و پروتئین ها و پپتیدها: معرفی اهمیت و سنتز کلی اسیدهای آمینه، تشکیل پیوند پپتیدی
استروئیدها: معرفی و سنتز استروئیدهای آلیفاتیک و آروماتیک
آلکالوئیدها: معرفی و سنتز حاوی ایندول، پیرول، مرفین، کربازول و...
فلاونوئیدها :استوفنون،پالکون، فلاوانون ها،فلاون ها،ایزوفلاونوئیدها
نوکلئیک اسیدهاسنتز نوکلئوزیدها و...
اسیدهای چرب: سنتز اسیدهای چرب غیراشباع و
سنتز اسیدهای چرب متداول موجود ذر ارگانیسم های زنده
پروستاگلندین
لیپیدها
نحوه ارزشیابی:
فعالیت های مستمر(%): 2
امتحان میان ترم (%): 5
امتحان پایانترم (%): 9
پروژه (%): 4
سمینار (%):
آخرین ویرایش: 1400/08/04 21:54:12
مراجع
3-شیمی سنتز ترکیبات طبیعی- دکتر فاطمه رجبی - اصلی -
2-The Chemical Synthesis Natural Products, Hale, K. J., 2000 - اصلی -