چاپ        ارسال به دوست

با حضور روسای دانشگاه و پارک علم و فناوری در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان ؛

مرکز آپا دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناروی پیشرفته رزمایش سایبری استان کرمان را برگزار کرد

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل رزمایش سایبری استان با رمز یا رسول الله توسط مرکز آپا دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناروی پیشرفته در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزارشد.به گزارش روابط عمومی، رزمایش سایبری استان با حضور دکتر محمد جواد آروین رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناروی پیشرفته و دکتر مسعود ترکزاده رئیس پارک علم و فناوری استان صبح دوشنبه در استانداری کرمان برگزار شد.   
در این رزمایش ۴ ساعته تست های نفوذ روی پایگاه های اینترنتی دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه پیام نور، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و بیمه سلامت استان کرمان به طور تصادفی  تحت نظارت دکتر محمد مهدی فقیه رئیس مرکز آپا و  توسط کارشناسان فنی مرکزآپا انجام شد.
به گزارش روابط عمومی با انجام رزمایش سایبری سامانه و حفره های امنیتی پایگاه های اینترنتی یادشده به طور آزمایشی و برای نمونه مورد حمله قرار گرفت و نقاط ضعف آنها شناسایی شد.
رئیس مرکز آپا استان کرمان مستقر در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنتی و فناوری پیشرفته بر ضرورت شناسایی و ترمیم نقاط ضعف و خلاءهای فضای سایبری دستگاه های اجرایی تاکید کرد و گفت: امروزه حمله سایبری از مهمترین تهدیدات است و دشمنان می توانند با هزینه اندک، خسارت های زیادی را بر کشور وارد کنند.
دکتر محمد مهدی فقیه تصریح کرد: امنیت سایبری باید ارتقاء یافته و همه نهادهای خدمت رسان باید در این راستا از آمادگی کامل برخوردار باشند.
وی بابیان اینکه حملات پیشرفته‌ی سایبری، خطرهای جدی را برای اقتصاد و امنیت ملی کشورها پدید آورده است خاطرنشان کرد: امروزه استفاده از پدافند غیرعامل به‌ تنهایی برای مقابله با حملات سایبری کافی نیست و به پدافند عامل سایبری نیز باید توجه داشت.
دکتر فقیه یادآور شد: در شرایط کنونی دولت‌ها به طور وسیعی از رایانه‌ها و فضای وب برای ارائه خدماتشان استفاده می‌کنند به طوریکه امروز کمتر حوزه‌ای در فضای اداری و حتی صنعتی و اقتصادی دولت‌ها وجود دارد که در آن از پردازش‌گرهای الکترونیکی استفاده نمی‌شود.
وی تصریح کرد: همین مساله باعث ایجاد فضایی برای سوءاستفاده عوامل بیرونی به عنوان دشمنان خارجی شده است.
دکتر محمد مهدی فقیه پدافند عامل سایبری را شامل اقداماتی در جریان حمله یا قبل از حمله‌ی دشمن معرفی کرد که می‌تواند موجب بهبود تشخیص، جلوگیری و پاسخگویی به حملات سایبری دشمن شود.

دکتر فقیه افزود: در این نوع پدافند که به «Proactive Cyber Defense» شهرت دارد، مدافع از سلاح‌های سایبری برای پاسخگویی به دشمن استفاده می‌کند، درحالی‌که هدف، در پدافند غیرعامل سایبری، کاهش ضرر و زیان خسارات ناشی از حملات سایبری است.
رئیس مرکز آپا با اشاره به اینکه حملات سایبری، فقط یک حادثه مجزا و تک‌مرحله‌ای نیستند تصریح کرد: به همین دلیل دفاع در برابر آن‌ها، احتیاج به مهارت‌های سایبری دارد.
به گزارش روابط عمومی، آپا مخفف آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رخدادهای رایانه‌ای است.
در رزمایش سایبری استان کرمان که در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان توسط مرکز آپا دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد ملانوری سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری، سرهنگ یادگار نژاد رییس پلیس فتای فرمانده انتظامی استان و مدیران دستگاه های اجرایی استان حضور داشتند.


١٢:٣٣ - دوشنبه ١٤ آبان ١٣٩٧    /    عدد : ٩٦٠    /    تعداد نمایش : ٦١٩٧


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج





اطلاعیه ها (بایگانی)
رویدادهای آینده (ادامه...)