چاپ        ارسال به دوست

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان

حوزه کارآفرینی و مهارت افزایی باید جزء جدایی ناپذیری از آموزش عالی شود

اولین همایش ملی انجمن علمی سنجش از دور زمین شناختی ایران در مرکز همایش های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان مسعود ترکزاده ماهانی  رئیس پارک علم و فناوری در آئین افتتاحیه نخستین همایش ملی انجمن سنجش از دور زمین شناختی ایران که در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته برگزارشد، اظهار داشت:درابتدای تجاری سازی و ایجاد و توسعه فناوری، بحث پارک علم و فناوری مطرح می شود وبا توجه به اینکه اکوسیستم ایران ماهیت متفاوتی دارد اگر جایگاه ها و وظایف بخوبی مشخص شود انتقال مفاهیم می تواند به صنعت برسد.

وی  با بیان اینکه در گذشته تلاش شد که بتوانیم در زمینه تولید مستندات علمی در منطقه مطرح باشیم و این اتفاق هم افتاد، تصریح کرد:  اما متاسفانه این موفقیت به تنهایی نتوانست مسائل و مشکلات اشتغال زایی را برطرف نمایدو نمی بایست فقط به تولید مستندات علمی تکیه می شد.

وی گفت: درسال 2017 ایران از نظر سرعت رشد با تولید 45هزارنسخه مستندات علمی رتبه بسیار خوبی کسب نموده است و از نظر میزان تولید علم رتبه بیستم را داراست.

رئیس پارک علم و فناوری خاطر نشان کرد: ما باید به همراه آموزش در دانشگاه‌ها زمینه را برای فراگیری مهارت و کارآفرینی هم فراهم آوریم تا دانش آموختگان بعد از فراغت از تحصیل با آگاهی کامل صنعت یا علم را برای اشتغال خود انتخاب نمایند.

دکتر ترکزاده ماهانی تاکید کرد: پارک‌های علم و فناوری بستر مناسبی برای محقق نمودن ارتباط علم و صنعت می باشند که دانش آموختگان می توانند براحتی دانش خود را در حوزه صنعت به مرحله ظهور رسانند.

وی با بیان اینکه انجمن های علمی نقش مهمی در برنامه های مکمل آموزشی دارند، پیشنهاد کرد: انجمن علمی سنجش از دور زمین شناختی ایران با همکاری پارک علم و فناوری استان کرمان با ایجاد مرکز رشد تخصصی زمین شناسی می تواند نسبت به جذب ایده های نو در مبحث زمین شناسی پیشرفت های قابل ملاحظه در توسعه حوزه تجاری سازی و فناوری داشته باشد.

 در ادامه همایش حجت اله رنجبر رئیس انجمن سنجش از دور زمین شناختی ایران با بیان اینکه انجمن علمی سنجش از دور زمین شناختی ایران در سال 1396 شروع بکار نموده است و هدف این انجمن ترویج سنجش از دور و ایجاد بستر مناسب برای این علم در دانشگاه ها است اظهار داشت: دانش سنجش از دور یکی از علوم کاربردی است و در گذشته به ان بطور چشمگیر توجه نشده است و فقط در قالب پایان نامه های دانشجویی مطرح می شد.

وی گفت: با فراهم شدن امکانات آزمایشگاهی و همکاری متخصصان فناوری اطلاعات در زمینه نرم افزاری می توان شاهد توسعه و پیشرفته این دانش در مباحث اکتشافات معدن و زمین شناسی باشیم.

وی اضافه کرد: با عقد تفاهم نامه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی می توانیم بستر مناسبی برای همکاری سازمان های مرتبط ایجاد نماییم.

در پایان مراسم دکتر مهدیه حسینجانی زاده دبیر علمی همایش اعلام کرد: دبیرخانه همایش با ارائه فراخوان و راه‌اندازی وب ‌سایت و سامانه ثبت‌نام و دریافت مقالات از شهریور ماه آغاز بکارکرد و با اتمام فرصت ارسال مقالات70 مقاله توسط دبیرخانه همایش دریافت شد. وی ادامه داد: از بین این مقالات، تعداد 57  مقاله که توسط حداقل ۲ داور مورد داوری علمی قرارگرفته و طبق نظر کمیته علمی همایش ارتباط نزدیک‌تری با مباحث و محورهای موردنظر همایش داشتند پذیرش نهایی شدند. دبیرعلمی اولین همایش ملی انجمن سنجش از دور زمین شناختی ایران اضافه کرد: از این تعداد 12 عنوان مقاله به‌صورت ارائه شفاهی و 45 مقاله به‌صورت ارائه پوستر مورد پذیرش کمیته علمی قرار گرفتند و تمامی مقالات در کتابچه مجموعه مقالات کنفرانس به چاپ رسیده است.

 

 

 


٠٩:٤٦ - چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧    /    عدد : ١٠٥٦    /    تعداد نمایش : ١٧٣٢


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج