چاپ        ارسال به دوست

کشف گونه‌اي جديد از حشرات توسط پژوهشگران دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر محسن مهرپرور عضو هيات علمي گروه تنوع زیستی پژوهشگاه علوم، تکنولوژي پيشرفته و علوم محيطي کرمان با همکاری پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد موفق به شناسایی يک گونه جديد از شته‌ها براي نخستين بار در دنيا و نامگذاري آن به نام ایران شد.

دکتر محسن مهرپرور عضو هيات علمي گروه تنوع زیستی پژوهشگاه در گفتگو با روابط عمومی عنوان کرد: وی با همکاری آقای دکتر مجتبی حسینی دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد درقالب رساله دکتری خانم ندا صدیقی با عنوان "مطالعه تنوع گونه‌ای شته‌های گیاهان علفی و زراعی و پارازیتوییدهای آنها در استان خراسان شمالی"  موفق به شناسايي يک گونه جديد از شته‌ها  و نامگذاري آن به نام ایران شدند . این گونه جديد از شته ها Obtusicauda iranica  نام‌گذاري شده است.

وی با اشاره به اینکه شته ها به عنوان گروه مهمي از حشرات که متعلق به راسته جوربالان مي باشند موجوداتی با پراکنش جهاني هستند که بيشترين تنوع گونه‌اي را در مناطق معتدله دارند، اعلام کرد: تاکنون بيش از 5000 گونه از شته ها در دنیا شناسايي شده‌اند که همگی داراي رژيم گياه خواري بوده و از شيره گياهان تغذيه مي کنند.

گفتني است حاصل این تحقیق مقاله ای تحت عنوان A new species of Obtusicauda (Hemiptera: Aphididae) from Iran living on Artemisia  می باشد؛ که در مجله Zoology in the Middle East به چاپ رسیده است.

 


١٣:٣٢ - دوشنبه ٩ دی ١٣٩٨    /    عدد : ١٩٠٣    /    تعداد نمایش : ٣٩٥٧


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج