چاپ        ارسال به دوست

تشییع پیکر همکار گرامی، دکتر یعقوبی، روی دوش کارکنان و دانشجویان قدرشناس دانشگاه

آئین وداع با مرحوم دکتر محمد مهدی یعقوبی با حضور خانواده وی در دانشگاه برگزار گردید ودرابتدا پیام تسلیت دکترحسین محبی رئیس دانشگاه برای شرکت کنندگاه دراین مراسم قرائت شد.

 

حجت الاسلام محمدآبادی مسول نهادنمایندگی رهبری در دانشگاه در آئین وداع با این استاد فقید ضمن تسلیت رحلت دکتر یعقوبی به خانواده و جامعه علمی و به ویژه شاگردان وی، گفت: دکتریعقوبی اولین فارغ‌التحصیل دکتری ژنتیک ایران و فردی بسیار منظم و با وجدان کاری بودند.


وی افزود: دکتر یعقوبی با وجود داشتن تحصیلات عالیه و رتبه برتر کنکور سراسری، هرگز دچار غرور نشد و ارتباط نزدیکی با هیئات مذهبی کرمان و ماهان داشت. حجت الاسلام محمدآبادی در ادامه با استناد به سخنی ازحضرت علی علیه‌السلام در نهج‌البلاغه که فرموده‌اند: در شگفتم از کسی که مرگ را فراموش می‌کند، در حالی که مردگان را می‌بیند؛ تصریح کرد: که مرگ برای همه ما بالاترین موعظه است.

وی در پایان سخنانش از خداوند متعال برای دکتر یعقوبی رحمت و برای خانواده ایشان و همکاران دانشگاه صبر مسئلت نمود.


همچنین دکتر امین باقی زاده، به نمایندگی از اعضای هیئت علمی و همکاران دانشگاه، ضمن تسلیت به خانوده مرحوم از اهمیت پژوهش های علمی دکتر یعقوبی و نیز از پایبندی وی به مسائل اخلاقی مطالبی را بیان نمود.
در پایان مراسم، دکترنصرالله گرامی، به نمایندگی از خانواده آن مرحوم، از همکاران دانشگاه تشکر نمود.

 

به گزارش مدیر گروه بیوتکنولوژی دانشگاه، دکتر یعقوبی نه تنها به عنوان اولین فارغ‌التحصیل دکترای ژنتیک در ایران در سال 1384 از دانشگاه تربیت مدرس، بلکه به عنوان یکی از پیشگامان این حوزه شناخته می‌شود.


دکتر ناهید عسکری، که از دانشجویان دکتری آقای دکتر یعقوبی در مقطع دکتری نیز بوده است، با تاکید بر توان علمی دکتر یعقوبی، تحقیقات ایشان در زمینه ژنتیک و سلول‌های بنیادی را گام‌های بلندی در جهت توسعه علم ژنتیک در ایران دانست. وی به دستاوردهای برجسته دکتر یعقوبی از جمله کسب جایزه ملی بیوتکنولوژی، ارائه طرح ملی در زمینه سلول‌های بنیادی و تالیف کتاب‌های تخصصی در رشته ژنتیک سرطان اشاره کرد.

 

مرحوم دکتر محمد مهدی یعقوبی دانشیار گروه بیوتکنولوژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان که در سال ۱۳۵۱ متولد شده بود، طی سالیان متمادی به عنوان دانشیار گروه بیوتکنولوژی در دانشگاه مشغول به فعالیت بودند. ایشان با تربیت نسل جدیدی از دانشجویان در حوزه ژنتیک، نقش بسزایی در توسعه این رشته در کشور ایفا کرد.


١٣:٢٢ - چهارشنبه ١٦ آبان ١٤٠٣    /    عدد : ٤٩٧٥    /    تعداد نمایش : ٤٥٨


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج