گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در مراسم گرامیداشت روز دانشجو، دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، با تشکر از دانشجویان و تاکید بر اهمیت این روز، به نقش مهم دانشجویان در پیشرفت کشور اشاره کرد.
حجت الاسلام هادی محمدآبادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با تبریک این روز، به چرایی نامگذاری آن و اهمیت مبارزه با استکبار پرداخت.
درجشن گرامیداشت روز دانشجو، دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، سخنرانی خود را با تشکر از دانشجویان آغاز کرد و گفت: دانشجویان ولی نعمت ما هستند. اگرشما دانشجویان عزیز مشکلی دارید، تا جایی که ممکن باشد در خدمتتان هستیم.
وی با اشاره به اهمیت روز دانشجو و گرامیداشت سه شهید این روز، افزود: هدف این شهدا آزادیخواهی و مبارزه با استکبار بود و جان خود را در این راه فدا کردند. ما نیز باید با تلاشها و زحمتهای خود سطح علمی را افزایش دهیم و نتیجه آن را در جامعه مشاهده کنیم. دکتر محبی همچنین اظهار داشت: دانشجویان امید جامعه و موتور متحرک آن هستند. آزادیخواهی و استکبارستیزی از ویژگیهای بارز دانشجویان است و ما باید این روحیه را حفظ کنیم.
دکتر محبی در ادامه سخنان خود به نقش مهم دانشجویان در پیشرفت کشور اشاره کرد و گفت: شما دانشجویان با تلاش و پشتکار خود میتوانید آیندهای روشن برای کشور رقم بزنید. ما به شما افتخار میکنیم و همیشه در کنار شما خواهیم بود. وی همچنین افزود: دانشگاه ما همواره در تلاش است تا بهترین امکانات و شرایط را برای شما فراهم کند تا بتوانید به بهترین نحو ممکن به تحصیل و پژوهش بپردازید.
در پایان، دانشجویان با شور و هیجان فراوان به تشویق دکتر محبی پرداختند و این نشان از علاقه و احترام عمیق آنان به رئیس دانشگاه داشت.
حجت الاسلام هادی محمدآبادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو، به چرایی نامگذاری این روز پرداخت و افزود:کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲، کودتایی با طرح و تحریک آمریکا و بریتانیا و رهبری ارتش شاهنشاهی ایران بود که در آن محمد مصدق نخستوزیر ایران که بهطور دموکراتیک انتخاب شده بود برای تحکیم حکمرانی سلطنتی پادشاه محمدرضا پهلوی سرنگون شد.
وی با بیان اینکه آمریکا "تحت نام عملیات آژاکس" و بریتانیا "تحت نام عملیات چکمه" به این کودتا کمک کردند، تصریح کرد:آمریکا با پشتیبانی از کودتاهای مسلحانه اقدام به سرنگونی دولتهای دموکراتیک انتخابشده توسط مردم در سوریه "سال ۱۹۴۹"، ایران "سال ۱۹۵۳"، گواتمالا "سال ۱۹۵۴"، برزیل "سال ۱۹۶۴" فلسطین و شیلی "سال ۱۹۷۳" نموده است.
محمدآبادی افزود: در ۱۶آذر ۱۳۳۲ "حدود چهار ماه پس از واقعه کودتای ۲۸ مرداد همان سال" دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به حضور ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا در ایران که مسبب کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ شناخته میشد و همچنین در اعتراض به از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، راهپیمایی کردند.
وی ادامه داد: اعتراض به حقی که با گلوله ظلم روبهرو شد و سه شهید عزیز دانشجو "مصطفی بزرگنیا و احمد قندچی و مهدی شریعترضوی" مظلومانه در دانشکده فنی دانشگاه تهران با گلوله مستقیم رژیم کشته شدند. که این واقعه دردناک، سرآغاز نامگذاری ۱۶آذر ماه هر سال به افتخار دانشجویان ولایی و حقطلب شده است.
در این مراسم از دانشجویان سرآمد دانشگاه وانجمنهای برتر دانشگاه در سال تحصیلی 1403-1402 نیز تجلیل شد
زینت مصطفوی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیمی بیوتکنولوژی به عنوان سرآمد دانشگاه و سرآمد بخش پژوهشی، عرفان شهسواری گوغری دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق - الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی به عنوان سرآمد بخش آموزشی و فرهنگی وحمید مراد دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق - قدرت به عنوان سرآمد بخش فناوری و بین المللی معرفی وتقدیر شدند.
تجلیل از دانشجویان برگزیده جشنواره قرآن و عترت در بخش دانشگاهی سال تحصیلی 1403-1402
جواد هاشم زاده در بخش احکام، امیرحسان یحیی پور در بخش مقاله نویسی وستایش سادات حسینی در بخش مقاله نویسی موردتقدیر قرار گرفتند.
انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق با حضور جواد هاشم زاده، الهه کرکیان، مهران زمانی، عرفان شهسواری و سمانه حداد باخدایی به عنوان انجمن برترمعرفی شدند.
انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران با محمد فیض الهی، فائزه سالاری، رضا آژن، بهناز شاهرخ آبادی وابوالفضل پورطالبی به عنوان انجمن برگزیده شد.
انجمن علمی دانشجویی مهندسی نقشه برداری باحضور بهنام صولتی، مصطفی محمدی، نازنین محبوبی زاده، مریم محمدی و پویا مرادی به عنوان انجمن شایسته تقدیرگردید.
در پایان جشن از بین شرکتکنندگان در جشن قرعهکشی انجام و قرار شد به 17 نفر از شرکتکنندگان کمک هزینه سفر مشهد مقدس به صورت اردوی دانشجویی جایزه اهدا شود.