رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه در کارگروه کشاورزی اعلام کرد:

دکتر کی نیا رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه در اولین جلسه کارگروه شرکت‌های حوزه کشاورزی گفت:راه‌اندازی «دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی» در استان کرمان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دکتر «کی‌نیا» در این جلسه با اشاره به این نکته که چندین کارگروه تخصصی برای شرکت‌های زیر مجموعه پارک تشکیل شده است، گفت: «هدف اصلی پارک علم و فناوری از تشکیل این کارگروه‌ها، انتفاع شرکت‌ها است و با شبکه‌سازی، رشد گروهی رخ خواهد داد، این  روشی است که در همه‌ی دنیا در حال اجرا و البته پاسخ هم داده است. در شبکه‌ها شرکت‌های بزرگ می‌توانند به یاری شرکت‌های کوچک بیایند و شرکت‌های کوچک هم بعد از افزایش توان، می‌توانند بهترین کمک برای توسعه شرکت‌های بزرگ باشند و ما با ایجاد این کارگروه‌ها و برگزاری جلسات این‌چنینی، تلاش داریم که زمینه‌ساز این همکاری باشیم و با توجه به اینکه در کرمان فعالیت‌های کشاورزی گسترده‌ای انجام می‌شود، این کارگروه از اهمیت زیادی برخوردار است

وی درباره‌ی دیگر فواید کارگروه‌ها گفت: «وقتی کارگروهی تشکیل می‌شود که در آن شرکت‌هایی در مراحل مختلف قرار دارند، شرکت‌ها می‌توانند با شرکت‌های هم حوزه خود آشنا و در بسیاری زمینه‌ها از تجربیات هم، استفاده کنند و به طور کلی کارگروه‌ها فرصتی برای استفاده از تجربیات شرکت‌های بزرگ هستند.» رئیس پارک علم و فناوری هایتک کرمان ادامه داد: «ما انتظار داریم کار گروه‌ها یاری بخش ما، در تصمیمات باشند، تا تصمیمات به بهترین حالت، اخذ شده و بهترین خدمات هم از سوی پارک به شرکت‌ها ارائه شود.»

دکتر «فرشید کی‌نیا» با اشاره به این نکته که وظیفه پارک علم و فناوری حمایت از نوآوری است، در جلسه کارگروه کشاورزی گفت:« پارک علم و فناوری به‌عنوان یک بخش دولتی تلاش می‌کند که بخش خصوصی را فعال و زمینه توسعه آن را فراهم کند و در این خصوص از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.»

یکی دیگر از مباحثی که در این جلسه کارگروه مطرح شد؛ راه‌اندازی دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی بود. رئیس پارک علم و فناوری هایتک کرمان در خصوص این طرح گفت:« راه‌اندازی «دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی» در استان کرمان در دستور کار قرار دارد و براساس تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت علوم و جهاد دانشگاهی در حال پیگیری و در مورد محل استقرار آن چند موقعیت هم مورد بررسی قرار گرفته است. در این طرح، بنا بر این است که تجمعی از شرکت‌های حوزه کشاورزی شکل گرفته و هدف این است که این ارتباط نزدیک تر موجبات هم افزایی توان شرکت‌ها را فراهم کند.»

در همین جلسه رئیس پارک علم و فناوری از همه‌ی شرکت‌های حاضر در کارگروه کشاورزی خواست که نمونه محصولات خود را به منظور معرفی به نمایشگاه دائمی پارک علم و فناوری ارائه داده و این فرصت را از دست ندهند  زیرا این فرصت مناسبی برای معرفی شرکت‌ها  به ارگان‌ها و گروه‌های مختلف است .

در این جلسه مدیران عامل و نمایندگان شرکت‌های فعال در حوزه محصولات کشاورزی حضور داشتند هر کدام به‌صورت مستقل، شرکت و حوزه فعالیت خود را معرفی کرده و امکان‌سنجی، جهت ارتباط و هم‌افزایی توان شرکت‌ها از سوی شرکت‌کنندگان در جلسه، صورت گرفت و همچنین به بیان چالش‌ها و مشکلات شرکت‌ها در زمینه‌های مختلف پرداخته و از طرف ریاست پارک علم و فناوری هایتک کرمان، راه‌حل‌هایی به مدیرعاملان و نمایندگان شرکت‌ها ارائه شد.

به گزارش روابط‌عمومی پارک علم و فناوری، اولین جلسه مربوط به کارگروه شرکت‌های حوزه کشاورزی، در روز سه‌شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ در سالن جلسات پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزار شد.

این جلسه با حضور مدیران عامل و نمایندگان شرکت‌های زیر مجموعه پارک که در حوزه محصولات کشاورزی و دامی فعال هستند و دکتر «کی‌نیا» رئیس پارک علم و فناوری، دکتر «هاشمی‌نژاد» مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری و «شمسی» معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری، با موضوع شبکه‌سازی شرکت‌های زیرمجموعه پارک، ایجاد کارگروه شرکت‌های حوزه کشاورزی و هم‌افزایی توان شرکت‌های زیر مجموعه پارک، با توجه ‌به فعالیت‌های شرکت‌ها، برگزار شد.

٢٢:٢٤ - يکشنبه ٢٩ مرداد ١٤٠٢    /    عدد : ٤١٠٣    /    تعداد نمایش : ١٥٢٢