سرپرست معاونت دانشكده شيمي و مهندسي شيمي منصوب شد.

دکتر محمد جواد آروین رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، دكتر مهدی یوسفیان را به سمت "سرپرست معاونت دانشكده شيمي و مهندسي شيمي"، منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابلاغ انتصاب سرپرست معاونت دانشكده شيمي و مهندسي شيمي صادره از سوی دکتر آروین آمده است:

جناب آقاي دكتر مهدي يوسفيان

باسلام و احترام

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و پژوهشی و تایید ریاست محترم دانشگاه به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به سمت "سرپرست معاونت دانشكده شيمي و مهندسي شيمي" منصوب می­شوید.

همکاری با ریاست دانشکده در ایجاد هماهنگی در امورآموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و فرهنگی دانشکده، نظارت بر حسن اجرای وظایف آموزشی، پژوهشی اعضای هیأت علمی دانشکده، ارزیابی و هماهنگ کردن کلیه فعالیت­های واحدهای تابعه دانشکده و انجام سایر امور محوله از طرف مقام مافوق از اهم وظایف جنابعالی می­باشد.

امید است با توکل به خداوند متعال در انجام امور مربوطه مؤفق و مؤید باشید.

١٣:٥٣ - دوشنبه ٧ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ٣٧٦    /    تعداد نمایش : ٢٩٥٣