سرپرست گروه پژوهشي كامپيوتر و فناوري اطلاعات منصوب شد

دکتر محمد جواد آروین رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، دكتر محمد مهدی فقیه را به سمت "سرپرست گروه پژوهشی کامپیوتر و فناوری اطلاعات  "، منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابلاغ انتصاب سرپرست گروه پژوهشی کامپیوتر و فناوری اطلاعات  صادره از سوی دکتر آروین آمده است:

جناب آقای دکتر محمد مهدی فقیه

باسلام و احترام

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و به پیشنهاد ریاست محترم پژوهشگاه، به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به سمت "سرپرست گروه پژوهشي كامپيوتر و فناوري اطلاعات" منصوب می­شوید.

نظارت بر حسن اجرای مصوبات و فعالیت­های پژوهشی، فناوری، آموزشی و اجرایی گروه، تعیین اولویت­های پژوهشی گروه با مشورت اعضای گروه و ارائه آن به مدیریت پژوهشی و فناوری پژوهشگاه، ارائه گزارش عملکرد گروه در پایان هر شش ماه، برگزاری جلسات گروه به طور منظم و مستمر و انجام سایر امور محوله از سوی مقام مافوق از اهم وظایف جنابعالی می­باشد.

امید است با توکل به خداوند متعال در انجام  امور مربوطه مؤفق و مؤید باشید.

٠٧:٤٤ - شنبه ٥ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : ٥٣٣    /    تعداد نمایش : ١٨٩٧