با تقدیم لوح سپاس به غرفه‌دارن نمایشگاه پژوهش و فناوری استان کرمان

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان کرمان به کار خود پایان داد

با تقدیم لوح سپاس به غرفه‌دارن، نمایشگاه پژوهش  و فناوری استان کرمان با حضور رئیس پارک علم و فناوری کرمان، مدیر مراکز رشد پارک و رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید چمران پس از چهار روز به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمان، عصر روز چهارشنبه شانزدهم آذر ۱۴۰۱ و پس از چهار روز کاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان کرمان به دبیری پارک علم و فناوری کرمان و میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید چمران به کار خود پایان داد.

در این نمایشگاه که از روز یکشنبه سیزدهم آذر ماه آغاز به کار کرد، بیش از سی و سه واحد فناور، شرکت دانش‌بنیان، دستگاه اجرایی و مراکز پژوهشی در آن حضور یافتند.

هدف از برگزاری این نمایشگاه رونمایی از دستاوردهای پژوهشی، فناوری و نوآوری جدید واحدهای فناور، محققان و نوآوران استان کرمان عنوان شد.

این نمایشگاه با تقدیم لوح سپاس به شرکت کنندگان به کار خود پایان داد.

١٣:٥٧ - چهارشنبه ١٦ آذر ١٤٠١    /    عدد : ٣٥٨٣    /    تعداد نمایش : ٥٧٤