تجلیل از خانواده شاهد در دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان روز سه شنبه ۲۳اسفندماه بعد از آیین نماز ظهر و عصر در محل نماز خانه دانشگاه از خانواده شاهد با اهدای لوح از طرف معاون فرهنگی، دانشجویی تجلیل شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و شهدای جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: هیچ مرگی اولاتر از شهادت نیست همانگونه که سردار شهید سلیمانی ضمن خدمات ارزنده ای که به دنیای اسلام و میهن داشتند با شهادت در دل مسلمانان و تاریخ جاودانه شدند.

دکتر روح اله فدائی نژاد با قدردانی از صبوری و فداکاری خانواده های شهداء افزود: ایدلوئوژی شهدا در پوست و خون مردم ایران جاری است و بواسطه آن سالهاست که کمر استکبار را شکسته اند.

وی تصریح کرد: فرهنگ ایثار و شهادت یکی از غنی ترین گنجینه های فرهنگ اسلامی است که جلوه های اعجاب انگیز آن در طول سال های انقلاب و دفاع مقدس آشکار و شگرف ترین صحنه های از خودگذشتگی انسان ها در آن تبلور یافته و به منصه ظهور رسیده است.

این مراسم در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

١٢:٥٦ - سه شنبه ٢٣ اسفند ١٤٠١    /    عدد : ٣٨١٨    /    تعداد نمایش : ١٠٧٣