حذف شرط پايان خدمت براي ورود دانشجويان به فضاي كسب و كار

به اطلاع مي رساند بر اساس مصوبه هيات محترم دولت دانشجوياني كه هنوز سربازي نرفته‌اند و معافيت تحصيلي دارند از اين پس خواهند توانست همه مجوز‌هاي كسب و كاري كه بر اساس مصوبات پيشين دولت‌ها نمي‌توانستند كسب كنند، بگيرند و اين فضا براي دانشجوياني كه قصد كار و فعاليت اقتصادي دارند باز شد.

از دانشجويان عزيز دعوت مي شود از اين فرصت ارزنده براي ايجاد كسب و كار استفاده كنند. ضمنا عضويت و فعاليت در  انجمن هاي دانشجويي مي تواند اين مسير را تسهيل كند.

از استادان ارجمند دعوت مي گردد با راهنمايي و ترغيب دانشجويان، زمينه حضور آنها را در فضاي كسب و كار فراهم كنند.

نامه دكتر عبدالحسين كلانتري معاون محترم فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در اين خصوص صادر گرديده و از طريق فايل پيوست قابل دسترسي و مطالعه است.

١٠:٥٩ - سه شنبه ٢٩ خرداد ١٤٠٣    /    عدد : ٤٨١٤    /    تعداد نمایش : ٥٤٨