فراخوان شرکت در مسابقه طراحی لوگوی انجمن علمی دانشجویی رباتیک

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم می‌ رساند انجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در نظر دارد، مسابقه ­ای با هدف "طراحی لوگوی انجمن علمی دانشجویی رباتیک" برگزار نماید. از علاقه‌ مندان به شرکت در این مسابقه دعوت می­ شود با رعایت شرایط ذیل، نسبت به ارسال آثار خود اقدام نمایند. پس از بررسی آثار ارسالی، به طراح لوگوی برتر هدیه نقدی به مبلغ 1.000.000 ريال به همراه لوح یادبود اهدا می‌ گردد.

1. لوگوی ارسالی باید منعکس ­کننده ومرتبط با اهداف و وظایف  انجمن علمی دانشجویی رباتیک باشد.
  2. طرح ارسالی دست اول بوده و ناقض قانون کپی­ رایت نباشد.
  3.  طرح ارسالی بایستی از ارزش زیبایی‌ شناختی و گرافیکی مناسبی برخوردار باشد.
  4. لوگوی تهیه شده باید قابلیت استفاده به صورت تک­ رنگ را دارا باشد.
  5. اثر باید در ابعاد کوچک و بزرگ، خوانایی، تناسب ظاهری و مفهومی خود را از دست ندهد.
  6. اثر می‌بایست ضمن انطباق با قوانین موضوعه کشور، اصول شرع مقدس و عرف جاری کشور را رعایت نماید.
  7. فایل‌های لوگو با فرمت jpeg یا png و با رزلوشن حداقل dpi 300 و همراه با یک فایل PDF که شامل مشخصات کامل شرکت کننده و در صورت نیاز، توضیحات لازم جهت تبیین مفاهیم به کار رفته در طرح لوگو به پیوست ارسال گردد.
  8. طرح ارائه شده حتی ­الامکان ساده بوده و در صورت وجود متن کاملاً خوانا باشد.
  9. هر شرکت­ کننده می‌تواند حداکثر ۲ اثر ارسال نماید.
  10. فایل­ های مورد نظر از طریق پست الکترونیکی به آدرس Mohamadraki72@Gmail.com  یا از طریق ربات تلگرام(@kgut_bot) و یا بصورت حضوری به دفتر انجمن ارسال شوند.
  11. تمام حقوق مادی و معنوی طرح‌ برگزیده متعلق به انجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری است و این انجمن مجاز است که از اثر انتخاب شده به عنوان نشان، تندیس و هرگونه مصرف گرافیکی دیگر استفاده نماید.

• آخرین مهلت ارسال طرح ها تا 28 خرداد ماه 1397

١١:١٠ - سه شنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : ٥٨١    /    تعداد نمایش : ٢٧٦٠