با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری کرمان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور با همراهی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان و هیئت رئیسه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در مرکز همایشهای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان  افتتاح شد.

نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری به منظور بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از آن، تبیین دستاوردهای شرکت های دانش بنیان استان برپا گردید.

لازم به دکز است که در ادامه بازدید از نمایشگاه، با فعالان شرکت های دانش بنیان ، نشست پرسش و پاسخ  با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزار شد.

گفتنی است این نمایشگاه با حضور 33 شرکت دانش بنیان، دوشنبه 19 فروردین ماه 98 در مرکز همایشهای  دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برپا شد.

٢٢:٢٤ - دوشنبه ١٩ فروردين ١٣٩٨    /    عدد : ١٣٧١    /    تعداد نمایش : ١٩٧٤