به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک و مواد، دانشگاه

کارگاه راه اندازی کسب و کار در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کارگاه راه اندازی کسب و کار به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک و مواد با تدریس دکتر عماد جمعه زاده، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مواد در مرکز همایش های دانشگاه برگزار شد.

سعید یونسی دبیر انجمن اظهار داشت: کارگاه راه اندازی کسب و کار با هدف چگونگی بهره بردن از توانمندی و دانش خود جهت ایجاد انگیزه ی شغلی و کارآفرینی برگزار شد.

دکتر عماد جمعه زاده مدرس این کارگاه ضمن ارائه مباحث: فرآیند ها و اجزا کسب و کار، طرح کسب و کار، انواع شرکت ها، همچنین به بیان نحوه چگونگی ثبت شرکت ها، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان پرداخت..

گفتنی است دکتر عماد جمعه زاده در سال 1397 بعنوان کارآفرین برتر انتخاب شد و در پایان جلسه در این رابطه تجارب خودرا در مسیر کارآفرینی برای حاضرین مطرح کرد

برپایی جلسه پرسش و پاسخ نیز جهت برطرف ساختن ابهامات و ارائه راهکار ها از دیگر برنامه های این کارگاه بود

٠٨:٥٣ - دوشنبه ٣٠ ارديبهشت ١٣٩٨    /    عدد : ١٤٥٥    /    تعداد نمایش : ١٥١٧