در اولین روز از هفته گرامیداشت دفاع مقدس صورت پذیرفت؛

غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای ماهان توسط دانشگاهیان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای ماهان توسط دانشگاهیان دانشگاه تحصیلات  تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در نخستین روز هفته گرامیداشت دفاع مقدس صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مسئولین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به همراه جمع کثیری از اساتید و کارکنان با حضور درگلزار شهدای ماهان، بزرگمردانی که مردانه ایستاندند و با گذشتن از جان و مال خود از عزت و شرف میهن اسلامی دفاع نمودند، ادای احترام کردند.

بعد از قرائت زیارت شهدا توسط دکتر لشکری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آئین غبار روبی و عطر افشانی توسط دانشگاهیان صورت پذیرفت.

در ادامه حمید مهرابی یکی از کارکنان دانشگاه نیز با بیان خاطراتی از شهدا معنویت مراسم را دو چندان نمود.

درپایان نیز با قرائت فراز آخر زیارت عاشورا و قرائت فاتحه بر روان پاک سالار شهدا امام حسین (ع)، شهدای کربلا و شهدای میهن اسلامی ایران درود و رحمت فرستاده شد.

٠٨:٤٦ - دوشنبه ١ مهر ١٣٩٨    /    عدد : ١٦٨٦    /    تعداد نمایش : ٢٣٣٢