کارمند دانشگاه به جمع ناظران و نمایندگان داوری رده های پایه لیگ برتر فوتبال کشور پیوست

کارشناس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به جمع ناظران و نمایندگان داوری رده های پایه لیگ برتر فوتبال کشور پیوست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علی سالاری از سال 82 با گذراندن دوره آموزشی داوری درجه 3 وارد جرگه داوری فوتبال شد.
سالاری از همین سال کارش را از داوری مسابقات استان کرمان شروع کرد. وی از ابتدای تابستان 96 با گذراندن دوره نظارت و نمایندگی به عنوان ناظر و نماینده فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی در رده های سنی فوتبال پایه کارش را ادامه داد.
رده های سنی پایه شامل نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید است.
همچنین به تازگی مسابقه های دربی مس رفسنجان و مس کرمان؛ پدیده مشهد و متین بابل از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال نوجوانان کشور برگزار شد که سالاری به عنوان ناظر بر داوری و نمایندگی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در این دو مسابقه حضور داشت.
علی سالاری علاوه بر داوری و نظارت مسابقات فوتبال، در رشته تکواندو نیز موفق به کسب کمربند مشکی دان یک در سال 1378 شده است.
وی از سال 80 در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان مشغول کار است.
علی سالاری درباره اهمیت ورزش گفت: ورزش انسان را در برابر مشکلات قوی تر می کند و تمرکز بر کارها بهبود می یابد و از سویی ورزشکاران شناخت بهتری از دیگران دارند.

١٨:٢٠ - شنبه ٣ آذر ١٣٩٦    /    عدد : ٢١٤    /    تعداد نمایش : ٢٣٤٣