رئیس پارک علم و فناوری کرمان خبرداد

رونمایی از اولین نرم افزار سالمند مرسا

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پارک علم و فناوری و فناوری کرمان، دکتر مسعود ترکزاده ماهانی رئیس پارک علم و فناوری کرمان گفت: در حاشیه مراسم بزرگداشت و تجلیل از پژوهشگران برتر استان کرمان در سال ۱۳۹۹ توسط دکتر زینی وند استاندار کرمان و با حضور روسای دانشگاه‌ها  و پژوهشگران استان کرمان، نرم افزار مرسا نخستین نرم افزار پشتیبان ویژه سالمندان که توسط شرکت تعاونی سلامت بنیان حال خوب، مستقر در پارک علم و فناوری کرمان طراحی شده است، رونمایی شد.

داریوش یوسفی زاده مسئول فنی مرکز آموزش، توانبخشی روزانه سالمندان حال خوب، در رابطه با شاخصه‌های فنی نرم‌افزار جهت کمک به افزایش کیفیت زندگی سالمندان و مراقبین آنها گفت: این محصول امکان یادآوری.های دارو، امور مربوط به توانبخشی (کار درمانی، ورزش، فیزیوتراپی، تغذیه و ...) با صوت مورد علاقه سالمند، تشخیص موقعیت جغرافیایی برای سالمندان دارای بیماری الزایمر و فراموشی، هشدار و سقوط و افتادگی سالمند از جمله ویژگی‌های نرم افزار مرسا است.

١٢:١١ - دوشنبه ١ دی ١٣٩٩    /    عدد : ٢٤١٤    /    تعداد نمایش : ١٥٢٦