قرارگرفتن نام سه عضو هیأت‌علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نام سه نفر از اعضای هیات‌علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر قرار گرفت.

دکتر هادی بیت الهی سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دکتر عصمت راشدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،  دکتر علیرضا عسکرزاده و دکتر فرشیدکی‌نیا اعضای هیات‌علمی پژوهشکده انرژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر قرار گرفتند.

وی افزود: انتخاب های مذکور براساس پردازش هایی که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بر روی داده های مستخرج از دو پایگاه ESI  و  WOS انجام داده است  صورت گرفته است . در پردازش های انجام شده سه شاخص تعداد کل استنادات به مقالات نویسنده، تعداد متوسط خوداستنادی به ازای هر مقاله و متوسط درصد خود استنادی یک نویسنده به‌عنوان معیارهای مهم ارزیابی مورداستفاده قرارگرفته‌اند.

سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری پژوهشگاه، ضمن عرض تبریک به پژوهشگران منتخب و جامعه دانشگاهی، توفیق روزافزون به همراه سلامتی را برای همه همکاران دانشگاه خصوصا برای این عزیزان از درگاه خداوند متعال مسئلت نمود.

١٥:٠٩ - دوشنبه ٨ دی ١٣٩٩    /    عدد : ٢٤٢٥    /    تعداد نمایش : ٣٩٥٣