دکتر فرشید کی نیا معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تاکید کرد:

مهارت افزايي دانشجويان در بستر صنايع یکی از اولویت های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کی نیا معاون دانشجوئي و فرهنگي،  دراولين جلسه دبيران انجمن هاي علمي دانشجوئي دانشگاه به صورت مجازي، تاکید کرد:  مهارت افزايي دانشجويان در بستر صنايع یکی از اولویت های دانشگاه است.

در اين جلسه دكتر كي نيا ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات و تبريك فرارسيدن عيد فطر گفت: انجمن هاي علمي دانشجوئي ظرفيت هاي توانمندي هستند كه كار در بستر آنها مي تواند منجر به كسب تجارب ارزنده اي خواهد شد.

وي در ادامه افزود: بر آن هستيم كمترين مداخله را در امور انجمن ها داشته باشيم و بيشتر جنبه حمايتي و پشتيباني امور انجمن هاي علمي را بر عهده داشته باشيم.

او با تاكيد بر قابليت هاي انجمن هاي علمي در عرصه اشتغال زايي اظهار داشت: در پي تفاهم با صنايع هستيم تا دوره هاي مهارت افزايي براي دانشجويان در صنايع مختلف و مرتبط تعريف كنيم.

دكتر كي نياهمچنين اظهار داشت: بر اساس مقررات موجود انجمن هاي علمي دانشجويي امكان ورود به مجموعه مراكز رشد را دارند و لازم است انجمن ها توليدات محصول دانش بنيان را مد نظر داشته باشند.

در ادامه اين جلسه دكتر كي نيا ضمن تشريح شرايط دانشگاه عنوان نمود: دانشجويان نياز به دوره ها و كارگاه هاي آموزشي مختلف دارند كه انجمن هاي علمي دانشجوئي مي توانند در اين باره پاسخگوي مناسبي براي اين نياز باشند.

او گفت: به عنوان يك برنامه كوتاه مدت لازم است انجمن ها نسبت به برگزاري يك دوره كارگاه و توليد نشريه اقدام نمايند.

در اين جلسه دبيران انجمن هاي علمي دانشجويي نسبت به ارايه پيشنهادات و ارايه نقطه نظرات و تبادل نظر پرداختند در ادامه اين جلسه دبيران حاضر در جلسه آقاي ميلاد جواهري را به عنوان دبير مجمع دبيران دانشگاه انتخاب نمودند.

١١:٥١ - چهارشنبه ٢٢ ارديبهشت ١٤٠٠    /    عدد : ٢٦١٥    /    تعداد نمایش : ١٤٠٤