چهاردهمین همایش انجمن دیرینه‌شناسی ایران/ به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به‌صورت برخط برگزار می‌شود

در راستای ارائه آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی دانش دیرینه‌شناسی در ایران، چهاردهمین همایش انجمن دیرینه‌شناسی ایران (به آدرس https://irps2021.kgut.ac.ir) به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان و با همکاری انجمن دیرینه‌شناسی ایران، در تاریخ 25 و 26آبان ماه 1400 به‌صورت برخط برگزار می‌شود

دکتر حامد عامری دبیر علمی همایش در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: در راستای تبادل‌نظر علمی محققین کشور در حوزه دیرینه‌شناسی در ایران به‌عنوان یکی از حوزه‌های علوم زمین، طبق روال سالیان گذشته چهاردهمین همایش انجمن دیرینه‌شناسی ایران برگزار می‌گردد.

دبیر علمی همایش محورهای موردبحث در این همایش را شامل موضوعات: ریز دیرینه‌شناسی، دیرینه‌شناسی بی‌مهرگان، دیرینه‌شناسی مهره‌داران، دیرینه‌شناسی گیاهی، پالینولوژی دیرینه، دیرینه‌شناسی اثر فسیل‌ها، بوم‌شناسی دیرینه، جغرافیای زیستی دیرینه، زیست چینه نگاری زیستی، سنگ چینه نگاری، چینه نگاری رخدادی، چینه نگاری ایزوتوپی، چینه نگاری سکانسی، کاربرد دیرینه‌شناسی در اکتشاف ذخایر هیدروکربوری و زمین‌باستان‌شناسی عنوان کرد.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت آگاهی از نحوه حضور در این همایش و ارائه مقاله و آخرین دستاوردهای علمی ـ پژوهشی و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.paleos.um.ac.ir مراجعه و یا از طریق پست الکترونیک 14irps.2021@gmail.com مکاتبه کنند.

شایان‌ذکر است که انجمن دیرینه‌شناسی ایران به‌منظور گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی دیرینه‌شناسی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های دیرینه‌شناسی به همت جمعی از اساتید و پژوهشگران کشور، در سال ۱۳۸۴ تأسـیس گردیده است

این انجمن علاوه بر انجام سایر فعالیت‌های علمی و پژوهشی برگزاری 13 دوره همایش انجمن دیرینه‌شناسی ایران را با مشارکت برخی دانشگاه‌های کشور، در کارنامه خود جای‌داده است.

همچنین این انجمن برای دومین بار بعد از برگزاری موفق پنجمین دوره همایش در سال،1390 با مشارکت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، اقدام به برگزاری چهاردهمین دوره آن در سال جاری با مشارکت این دانشگاه کرده است.

١٣:٣٣ - شنبه ١٣ شهريور ١٤٠٠    /    عدد : ٢٧١٣    /    تعداد نمایش : ٢٠٩٢