در بازدید رئیس پارک علم و فناوری از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان؛

نحوه همکاری پارک علم و فناوری استان کرمان و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مهارت افزایی فارغ التحصیلان در جهت تأمین نیروی انسانی واحدهای فناور و دانش بنیان استان بررسی شد

به منظور ارتباط بیشتر و موثر پارک علم و فناوری استان کرمان با دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دکتر سپهوند رئیس پارک علم و فناوری به همراه مدیر مراکز رشد استان کرمان از مجموعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پارک علم و فناوری، در تاریخ 3  شهریور سال جاری، دکتر محمدرضا سپهوند رئیس پارک علم و فناوری به همراه دکتر فرحبخش مدیر مراکز رشد استان، ضمن بازدید از مجموعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در نشستی با حضور دکتر جعفری کرمانی‌پور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و همچنین معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه، شرکت کرد.

در این نشست، دکتر سپهوند با توجه به اهمیت توسعه فناوری در استان کرمان، ضمن تاکید بر تعامل بخش مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با شرکت‌های فناور در استان خواستار آماده‌سازی بستری برای رشد و توسعه در این دانشگاه شد.

دکتر سپهوند افزود:« می‌توان با عقد تفاهم‌نامه و همکاری متقابل دانشگاه‌ با پارک، خدمات و امکانات گوناگونی به شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه از قبیل تسهیلات با نرخ سود پایین، بخشش‌های مالیاتی، برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی و... ارائه کرد.»

او گفت:« می‌توان با حمایت از شرکت‌های فناور ضمن نظارت و ارزیابی دقیق مجموعه دانشگاه، مهارت و ظرفیت این قبیل شرکت‌ها را با برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های مورد‌نیاز با نیازسنجی جهت کمک به صنعت بالا برد.»

در ادامه دکتر جعفری کرمانی‌پور، با تکیه بر توان و تجهیزات مجموعه دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای استان کرمان گفت:« مجموعه دانشگاه ضمن استقبال از پیشنهادات مطرح شده، در‌حال پیگیری استقرار واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها و صنایع در مرکز رشد دانشگاه است که می‌توان از این طریق با ایجاد ارتباط بین صنعت و شرکت‌های فناور، ضمن تکیه بر توان و مهارت جوانان، توسعه فناوری و برطرف کردن نیاز صنایع استان را در داخل استان عملیاتی نمود.»

در پایان نشست دکتر سپهوند ضمن بازدید از کارگاه‌های زیرمجموعه دانشگاه‌ به استفاده شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه برای کم کردن هزینه‌ و رفع نیاز به کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مشابه در سایر استان‌ها اشاره کرد و گفت:« دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان با در اختیار داشتن تجهیزات و پتانسیل عالی می‌تواند با ارایه آن‌ها به شرکت‌های گوناگون‌ ضمن ساخت و طراحی وسایل گوناگون به تجاری‌سازی ایده‌هایی که به علت کمبود محدودیت‌ها اجرایی نمی‌شوند، کمک کند.»

١١:١١ - شنبه ٢٠ شهريور ١٤٠٠    /    عدد : ٢٧٣٢    /    تعداد نمایش : ١٢٤٩