حضور رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری‌های پیشرفته در غرفه پارک علم و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پارک علم و فناوری استان کرمان، دکتر محبی ریاست دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری‌های پیشرفته به همراهی هیئت رئیسه دانشگاه روز دوشنبه ۱۹ مهرماه از غرفه پارک علم و فناوری کرمان واقع در سالن باستانی پاریزی که متشکل از ۵ شرکت زیرمجموعه پارک در پنجمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات  و تجهیزات وابسته می‌باشد، بازدید کردند.

دکتر محبی در این بازدید ضمن تاکید بر نقش شرکت‌های پارکی و دانش‌بنیان در به روز کردن صنایع معدنی گفت:« شرکت‌های دانش‌بنیان و پارکی می‌بایست اطلاعات و مهارت‌های خود را بروز کنند تا بتوانند با شرک‌ها و رقیبان خارج از استان و حتی خارج از کشور خود رقابت کنند و محصولات و دستاورد‌های خود را برای کسب ثروت در اختیار دیگران قرار دهند.»
دکتر محبی افزود:« در این راه دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری‌های پیشرفته با حمایت همه‌جانبه از پارک علم و فناوری به عنوان اهرم اجرایی حمایت از شرکت‌ها و ایده‌های فناورانه و نو، مسیر را برای جوانان و صاحبان ایده‌ها هموار کرده تا رسالت خود در مقابل جوانان و مردم کرمان و ایران به درستی انجام دهد.»
در این نمایشگاه که از ۱۷ مهرماه افتتاح شده است، پنج شرکت پیشرو صنعت دانش فراز، محب صنعت دانش گستر، قطعه صنعت بم، مهندسین مشاور سورگان پارسه و بردهای هوشمند ایرانیان که همگی از شرکت‌های زیر مجموعه پارک علم و فناوری هستند، در غرفه پارک علم وفناوری حضور داشتند.
گفتنی است که این نمایشگاه در روز ۲۰ام مهرماه به کار خود پایان می‌دهد.

لینک منبع خبر

١٣:٣٧ - سه شنبه ٢٠ مهر ١٤٠٠    /    عدد : ٢٧٩٥    /    تعداد نمایش : ١٦٤٣