در راستای شناخت توانمندی‌های متقابل و گسترش و تعمیق همکاری‌های مشترک؛

نشست تخصصی با حضور مدیران حوزه‌های مختلف شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور برگزار شد

نشست تخصصی با حضور مدیران حوزه‌های مختلف شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور، مدیران حوزه ستادی پژوهش و اعضای هیأت علمی مرتبط در محل مرکز همایش‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، در این نشست دکتر باقی زاده رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی دانشگاه به بیان خصوصیات منحصربه‌فرد ساختاری دانشگاه و توانمندی آن در حوزه‌های نیروی انسانی و تجهیزات آزمایشگاهی پرداخت. در ادامه، آقای دکتر فدایی نژاد، معاون مالی واداری دانشگاه، ضمن تشریح وضعیت و عملکرد دانشگاه در حوزه‌های مختلف صنعت برق، به اهمیت حضور هم‌زمان سه ساختار فعال دانشگاه، پژوهشگاه و پارک علم و فناوری در درون این مجموعه اشاره نمود.

در ادامه نشست راهکارها و نحوه همکاری اعضا هیأت علمی، شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشجویان دانشگاه توسط دکتر اسد نژاد، رئیس گروه کنترل و ابزار دقیق معاونت راهبری تولید شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، تشریح شد.

همچنین، مهندس مظفری سرپرست مرکز توسعه فناوری سیستم‌های اندازه‌گیری پیشرفته پژوهشگاه نیرو، نحوه همکاری اعضاء هیأت علمی دانشگاه با شرکت‌های مرتبط با صنعت برق کشور را تشریح نمود.

در این نشست تخصصی همچنین نیازها، موضوعات تحقیقاتی مشترک و راه‌های گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف ازجمله تحقیقات حوزه صنعت برق شامل: رفع آلاینده‌های زیست‌محیطی نیروگاه‌ها، مشکلات تولید برق حرارتی و غیره مطرح و بررسی شد.

در حاشیه این نشست،  مدیران شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور،، از بخش‌های مختلف دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته ازجمله مرکز همایش و مجموعه آزمایشگاه‌های مختلف در زمینه‌های آنالیز دستگاهی، مهندسی فشارقوی، مکانیک و انرژی و سایر آزمایشگاه‌ها بازدید به عمل آوردند.

١٢:٥٤ - دوشنبه ٣ آبان ١٤٠٠    /    عدد : ٢٨١٩    /    تعداد نمایش : ١٩٣٧