در راستای تجهیز و بروز منابع علمی کتابخانه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته؛

320 جلد کتاب از نمایشگاه‌های کتاب خریداری گردید

تعداد 320 جلد کتاب به‌منظور تجهیز و بروز منابع علمی کتابخانه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته از نمایشگاه‌های کتاب خریداری گردید

دکتر رضا حسن‌زاده رئیس کتابخانه دانشگاه با اعلام این خبر عنوان کرد: نمایشگاه کتب دانشگاهی در آذرماه به مناسبت هفته پژوهش برگزارش شد و بر اساس درخواست اعضای هیأت علمی دانشگاه تعداد 178 جلد کتاب خریداری گردید.

وی در ادامه اضافه کرد: همچنین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در بهمن‌ماه سال جاری نیز به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد و تعداد 142 جلد کتاب، طبق درخواست اعضا هیأت علمی متناسب با رشته‌های تحصیلی دانشگاه خریداری شد.

به گفته رئیس کتابخانه و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه، هم‌اکنون تعداد 15447 جلد کتاب لاتین، 6915 جلد کتاب فارسی، 379 جلد طرح پژوهشی و 1953 جلد پایان‌نامه جهت مطالعه متقاضیان در کتابخانه موجود می‌باشد. همچنین، دسترسی متقاضیان به متن پایان‌نامه‌ها (فقط مطالعه) از طریق سامانه دیجیتال کتابخانه در داخل دانشگاه به‌صورت برخط از طریق لینک زیر برقرار می‌باشد.

لینک ورود به سامانه دیجیتال کتابخانه:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عناوین کتب خریداری‌شده به شرح ذیل می‌باشد.

لیست کتاب‌های خریداری‌شده از نمایشگاه کتب دانشگاهی (هفته پژوهش و فناوری - آذرماه 1400)

(دانلود فایل)

لیست کتاب‌های خریداری‌شده از نمایشگاه تهران (دهه فجر- بهمن‌ماه 1400)

(دانلود فایل)