تشکیل شورای راهبردی فناوری، دانش‌بنیان و تولید جهت تحقق شورای سال ۱۴۰۱

دکتر محمدرضا سپهوند رئیس پارک علم و فناوری کرمان با حضور در نشست هم‌اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» در سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان، ضمن تبیین شعار سال  از ۱۴۰۱ منظر پارک علم و فناوری کرمان، به بیان چالش‌های حوزه فناوری و دانش‌بنیان نیز پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پارک علم و فناوری کرمان، نشست هم‌اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» در سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان با حضور استاندار، ریاست پارک علم و فناوری کرمان، مدیران دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی  برگزار شد.

در این نشست ابتدا دکتر علی زینی‌وند با اشاره به منویات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص شعار سال گفت:«به هیچ وجه نباید این حوزه‌ها را غیرحرفه‌ای نگاه کرد زیرا نگاه سیاسی به حوزه دانش بنیان فاجعه است.»

در ادامه دکتر زینی‌وند اذعان داشت:« شرکت‌های دانش‌بنیان راهی برای رونق و تحول در حوزه‌های کشاورزی، انرژی، صنعت و معدن هستند و تمامی مدیران اجرایی تفکراتشان باید دانش‌بنیان باشد و اتاق فکر هر ارگان و دستگاه باید شرکت‌های دانش‌بنیان باشند.»

استاندار کرمان گفت:«پارک علم و فناوری در سال گذشته رشد قابل قبولی داشته ولی کرمان هنوز در جایگاه اصلی خود در حوزه دانش‌بنیان قرار نگرفته و برای ارتقای این جایگاه نیازمند سازوکارهای لازم هستیم. در سال جدید می‌بایست برای صدور مجوزهای طرح‌ها، اولویت با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و در این روند باید امور شرکت‌های دانش‌بنیان را تسریع نمود.»

در پایان استاندار کرمان ضمن ضرورت حمایت از پارک علم و فناوری استان کرمان، گفت:« شورای راهبری فناوری، دانش‌بنیان و تولید با محوریت پارک علم و فناوری، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان با ریاست استاندار کرمان تشکیل شود و سازمان برنامه و بودجه به دنبال جایگاه اجرایی و قانونی مصوبات این شورا باشد.»

در این دیدار نیز دکتر سپهوند رئیس پارک علم و فناوری کرمان ضمن اعلام برخی از آمارها و اقدامات پارک علم و فناوری در سال ۱۴۰۰ و مقایسه آن با سال‌های گذشته از روند رو به رشد اکوسیستم فناوری استان در سال گذشته خبر داد.

دکتر سپهوند ضمن تبیین شعار سال اذعان داشت:« نگاه ما به واژه دانش‌بنیان، صرف شرکت دانش‌بنیان نباید باشد، محصولات و تفکر افراد باید دانش‌بنیان و برپایه دانش‌ باشد تا بتواند اکوسیستم فناوری استان را متحول نماید.»

دکتر سپهوند گفت:« در اکوسیستم فناوری علاوه بر شرکت‌های دانش‌بنیان، واحدهای فناور هم هستند و بسیاری از واحدهای فناور زیرمجموعه پارک علم و فناوری کرمان، محصولات تولیدی و خدماتی‌شان دانش‌بنیان است و با این محصولات اکوسیستم فناوری را رشد داده‌اند.»

دکتر سپهوند در پایان صحبت‌های خود با انتقاد از عدم همکاری دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع واحدهای فناور و دانش‌بنیان در سال گذشته، خواستار حمایت همه‌جانبه در این امر مهم برای تحقق شعار سال شد.

٠٨:٥٨ - چهارشنبه ٢٤ فروردين ١٤٠١    /    عدد : ٣١٤٦    /    تعداد نمایش : ١٠٧٥