حضور ریاست پارک علم و فناوری کرمان در شورای آموزش و‌ پرورش شهرستان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پارک علم و فناوری کرمان، صبح روز سه‌شنبه ۲۳ام فروردین ۱۴۰۱، دکتر محمدرضا سپهوند به دعوت فرماندار شهرستان کرمان در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان کرمان حضور پیدا کرد

در این دیدار ابتدا دکتر بابایی، فرماندار کرمان ضمن مزین شدن شعار سال ۱۴۰۱ توسط مقام معظم رهبری به «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» به نقش پارک علم و فناوری کرمان در تحقق شعار با همکاری مجموعه آموزش و پرورش کرمان تاکید کرد.

در این دیدار دکتر سپهوند ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت:« واژه دانش‌بنیان در کلام مقام معظم رهبری فقط به شرکت‌های دانش‌بنیان اطلاق نمی‌شود و به محصولات یا خدماتی که بر پایه دانش و علم باشد گفته می‌شود و اگر تولید را به سمت دانش‌بنیان بودن ببریم، علاوه بر این که ثروت‌سازی و ارزش افزوده آن در داخل استان انجام می‌شود، تاثیری مهمی در اشتغال‌زایی نیز دارد. »

دکتر سپهوند گفت:« بر اساس آمارهای موجود،

حدود ۴۰ درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بیکار بوده که به جهت اشتغال ویژه افراد تحصیل کرده در شرکتهای فناور و دانش بنیان، می‌توان با افزایش تولید دانش بنیان و رشد اقتصاد دانش‌بنیان، نرخ بیکاری جوانان تحصیلکرده را کاهش داد.»

رئیس پارک علم و فناوری کرمان افزود:« هر حوزه‌ای برای رشد نیاز به همکاری هماهنگ یک مجموعه دارد، تولید دانش‌بنیان نیز به یک اکوسیستم نیاز دارد که باید به درستی سیاست‌گذاری و ریل‌گذاری شود و امسال برای رسیدن به تولید و رشد اقتصاد دانش‌بنیان در آینده باید تمام تلاش خود را در جهت سیاست‌گذاری مناسب انجام دهیم.»

دکتر سپهوند ضمن بیان فعالیت ۲۷۶ واحد فناور در پارک علم  و فناوری کرمان گفت:« تا کنون هدف حوزه فناوری دانشجویان و نخبگان دانشگاهی بوده و از مدرسه و دانش‌آموزان که ۱۲ سال در این محیط هستند غافل مانده‌ایم. پارک علم و فناوری می‌تواند با حمایت و همکاری آموزش و پرورش، کانون‌های شکوفایی و خلاقیت که مختص فعالیت و حمایت از دانش‌آموزان خلاق و نخبه است را به چرخه اکوسیستم فناوری کرمان اضافه کنیم.»

دکتر سپهوند در ادامه گفت:« سال گذشته به همت و همکاری آموزش و پرورش بم اولین کانون شکوفایی و خلاقیت فعالیت خود را آغاز کرد. پارک علم و فناوری کرمان در این کانون‌ها از ایده‌های خلاقانه،  نوآورانه و فناورانه حمایت کرده و از هر ایده تا سقف بیست میلیون تومان حمایت مالی نموده و پس از قرار گرفتن مشاور و راهنمای تخصصی و ساخت نمونه اولیه، در صورتی که محصول قابلیت تجاری‌سازی داشته باشد، ایده در مراکز رشد پارک علم و فناوری استقرار می‌یابد.»

دکتر سپهوند در زمینه تعاملات با آموزش و پرورش افزود:« پارک می‌تواند با برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه دانش‌آموزان ضمن ارتقاء فرهنگ کار و کارآفرینی به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان کمک کرده و در کنار آموزش و پرورش کمک می‌کند تا دانش‌آموزان بر اساس استعداد خود مسیر تحصیلی خود را انتخاب کنند، همچنین با برگزاری دوره‌های ویژه مدرسین دروس حوزه فناوری مانند درس کار و فناوری نسبت به توانمند سازی و ارتقاء دانش این عزیزان اقدام نماید. ایشان بیان کردند "ما در پارک علم و فناوری هزینه کردن در حوزه افزایش سطح دانش و آگاهی دانش‌آموزان در حوزه فناوری و خلاقیت را بعنوان هزینه نمی‌دانیم بلکه به نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است که قطعاً منجر به بهبود شرایط اقتصادی و اشتغال‌زایی در آینده خواهد بود". همچنین می‌توان با طراحی رویدادهایی با حمایت پارک برای دانش‌آموزان، آنان را با کسب و کار در حوزه فناوری آشنا ساخت.»

در ادامه جلسه تعدادی از حاضران پیرامون زمینه‌های همکاری پارک علم و فناوری کرمان با آموزش و پرورش به طرح سوال‌هایی پرداخته که دکتر سپهوند رئیس پارک علم و فناوری کرمان به تمام آنان پاسخ داد.

٠٩:٥٧ - يکشنبه ٢٨ فروردين ١٤٠١    /    عدد : ٣١٥٤    /    تعداد نمایش : ١٠٨٩