پیام رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر و روز معلم

دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر و روز معلم، پیامی صادر کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام بدین شرح است؛

هوا لعلیم

بی‌تردید عید فطر، روزی از بی‌شمار ایام نیست تا در تعیّن یک نام معنا شود. این روز پایان یک ماه و آغاز یک‌راه است. پایان ماه اشک‌ها و لبخندها، رحمت‌ها و انتظارها، عفوها و استغفارها، پایان هنگامه‌های معنوی افطار و سحرهای زیبا، لحظه‌های مناجات باخدا و آغاز راهی برای بازگشت، فصلی برای شکفتن و ترنمّی برای بازیافتن خود گمشده انسان. عید فطر، عید زیبایی‌های معنوی، عید بشارت‌های الهی و روز خوب مهربانی‌های خداست.

اینجانب با گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری، روز بزرگداشت مقام معلم، تقارن آن را با عید سعید فطر به فال نيک گرفته و ضمن تبريک اين ايام مبارک به همکاران گرامی و جامعه علمی و فرهنگی به‌ویژه اعضای محترم هیأت‌علمی دانشگاه، تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته که براي اعتلاي علم و دانش فرزندان این مرزوبوم صادقانه مي‌کوشند؛ برای آنان از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون همراه با سلامتی مسئلت دارم.

٢١:٤٣ - يکشنبه ١١ ارديبهشت ١٤٠١    /    عدد : ٣١٧٤    /    تعداد نمایش : ١٣٣٩