معاون اداری مالی دانشگاه در آئین گشایش دوازدهمین کنفرانس بین المللی شبکه های هوشمند انرژی عنوان کرد:

برگزاری کنفرانس های علمی؛ گام بلند دانشگاه تحصیلات تکمیلی در افزایش توان علمی کشور

دکتر امین باقی زاده معاون اداری مالی دانشگاه در آئین گشایش دوازدهمین کنفرانس بین المللی  شبکه های هوشمند گفت: امیدواریم با برگزاری کنفرانس ملی شبکه های هوشمند انرژی در افزایش توان علمی کشور و استان گام های بلندی برداریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امین باقی زاده در آئین گشایش دوازدهمین کنفرانس بین المللی شبکه های هوشمند انرژی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان ضمن خیرمقدم خدمت دانشمندان، پژوهشگران و مهمانان همایش گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی به لحاظ ساختاری یک دانشگاه منحصر بفرد است که دارای دو مجموعه مستقل زیر مجموعه آن یکی پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی و دیگری پارک علم و فناوری استان است.

معاون اداری و مالی دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان افزود: پتانسیلهای پژوهش، فناوری و آموزش سه ضلعی است که دانشگاه تحصیلات تکمیلی توانسته به واسطه آنها در رتبه ششم دانشگاههای صنعتی کشور قرار گیرد که جزو افتخارات دانشگاه محسوب می شود.

دکتر امین باقی زاده بیان داشت: امیدواریم با برگزاری این همایش در افزایش توان علمی کشور و استان گامهای بلندی را برداریم.

معاون اداری و مالی دانشگاه تحصیلات تکمیلی در پایان بزرگترین حسن این همایش را حضور فرهیختگان، اساتید و دانشمندان حوزه شبکه های هوشمند انرژی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان دانست.

دوازدهمین کنفرانس ملی شبکه های هوشمند انرژی صبح سه شنبه ۲۲  آذر ماه آغاز و تا پنجشنبه 24 آذر ماه ادامه دارد.

١١:٣٥ - سه شنبه ٢٢ آذر ١٤٠١    /    عدد : ٣٥٨١    /    تعداد نمایش : ٩٦٦