با حضور دانشگاهيان و در دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوری پيشرفته؛

مراسم گراميداشت سومين سالگرد شهادت حاج قاسم سليماني برگزار شد

مراسم گراميداشت سومين سالگرد شهادت سردار سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني و هفتمين روز تدفين شهيد گمنام  با حضور دانشگاهيان، رئيس و هيات رئيسه، امام جمعه، بخشدار و مديران  بخش ماهان در مركز همايش هاي دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه در اين مراسم حجت الاسلام حبيب الله مختارآبادي امام جمعه با گراميداشت سومين سالگر شهادت سردار سپهبد شهيد سليماني با اشاره به آيات قرآن، برزنده بودن شهيدان و تاثيرات معنوي آنها بر جامعه تاكيد كرد.

وي پيروي از سيره شهداء و ترويج مكتب شهيد سليماني را ضروري خواند.

اين آئين  با مرثيه سرايي و نوحه خواني آقاي محمد زنگي آبادي از ياوران علمي دانشگاه و دکلمه خوانی خانم شادمان از دانشجویان دانشگاه همراه بود.

پخش كليپ هايي با موضوع سردار شهيد سليماني و كليپ "سروروان" ساخته ابوذر غفاري مقدم از ياوران عمي دانشگاه از ديگر بخش هاي برنامه بود.

شركت كنندگان در مراسم بر مرقد مطهر شهيد گمنام حاضر شدند و با اهداي گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهيدان بالاخص شهيد گمنام اداي احترام كردند.

حاضران در اين مراسم مهمان سفره بابركت حضرت فاطمه زهرا"س" بودند كه با مشاركت موكب عشاق الحسين (ع) شهر آوه استان مركزي و مديريت حجت الاسلام نيكويي امام جمعه اين شهر از موكب هاي مردمي دهه مقاومت در كرمان  تدارك ديده شده بود.

١٤:٣٣ - دوشنبه ١٢ دی ١٤٠١    /    عدد : ٣٦٣٥    /    تعداد نمایش : ٩٣٤