رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان:

فائق آمدن بر مشکلات اقتصادی به نگاه تخصصی نیاز دارد

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جمع دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با مهم خواندن نقش جامعه دانشگاهی در تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: فائق آمدن بر مشکلات اقتصادی، به نگاه تخصصی نیاز دارد.

به گزارش روابط عمومی در این نشست که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد دکتر پورابراهیمی با نگاهی به وضعیت اقتصادی کشور در سال های گذشته گفت: در سال ۹۱ شوک ارزی در ایران رخ داد و ارزش پول ما به یک سوم رسید و برخلاف انتظار، رشد افزایش صادرات اتفاق نیفتاد و فقط تورم آن نصیب مردم شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وضعیت اقتصادی کشور ما یکی از بزرگترین چالش‌های جامعه بوده و به قدری دارای اهمیت است که دشمن نیز برای ضربه زدن به ایران اسلامی بر روی آن حساب ویژه‌ای باز کرده است.

پورابراهیمی افزود: بخشی از این چالش اقتصادی به خارج از مرزهای ایران مربوط می‌شود و بخش عمده آن نیز مربوط به داخل کشور است.

وی تصریح کرد: هیچ شکی نیست که آمریکا، صهیونیست‌ها و برخی از کشورهای عربی دست به دست هم دادند و یک اتاق جنگ علیه ایران طراحی کرده اند و همه روزه آن را رصد می‌کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: دشمن در مبحث چالش اقتصادی به موفقیت‌هایی رسیده‌ و بر روی آن تمرکز کرده‌ است.

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: هدف اصلی دشمنان، حذف انقلاب اسلامی است و هیچ وقت به آن دست پیدا نمی‌کنند.

همچنین در ابتدای این نشست دکتر علیرضا عسکرزاده معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن خیر مقدم به رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بر حمایت دانشگاه از فعالیت تشکل های دانشجویی تاکید کرد.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمان نیز در سخنانی به معرفی بخشی از فعالیت های پارک علم و فناوری پرداخت.

دکتر مسعود ترکزاده ماهانی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد دانش بنیان، بخشی از تجربه های موفق شرکت های دانش بنیان را بیان کرد و خواستار حمایت بیشتر از پارک های علم وفناوری شد.

همچنین مراسم جشن روز مهندس عصر شنبه پنجم اسفندماه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه در سالن ۳۰۰ برگزار شد.

در این مراسم از برگزیدگان المپیاد ورزشی تجلیل شد. این المپیاد در هفته بسیج برگزار گردید.

آقای ابوالفضل صفایی  مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گزارشی از فعالیت های انجام شده این تشکل از ابتدای سال 96 ارائه نمود

١٥:٥٥ - يکشنبه ٦ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ٣٦٧    /    تعداد نمایش : ٣٤٣٣