به مناسبت عید نیمه شعبان؛

همایش پیاده روی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد

به مناسبت نیمه شعبان همایش پیاده روی با حضور دکتر باقی زاده معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و دکتر فدایی نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی و جمعی از یاوران علمی، دانشجویان و اعضای هیئت علمی در طبیعت زیبا و چشم نواز دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  این برنامه  به مناسبت نیمه شعبان و در هفته بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج) به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

برپایه این گزارش شرکت کنندگان، بعد از زیارت مرقد شهید گمنام، مسیر پیاده روی را به سمت دانشکده عمران طی نمودند.

پخش مولودی ویژه اعیاد شعبانیه و اهدای هدیه به 12 نفر از دانشگاهیان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به قید قرعه از دیگر برنامه هایی بود که در حاشیه همایش برگزار شد.

١٢:٥٢ - سه شنبه ١٦ اسفند ١٤٠١    /    عدد : ٣٨٠٠    /    تعداد نمایش : ١٠٠١