پيام تسليت رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي به مناسبت ايام شهادت اميرالمومنين علي (ع) و گراميداشت ليالي پرفيض قدر

به گزارش روابط عمومي دانشگاه دكتر حسين محبي در پيام خود آورده اند: مولاي متقيان امام علي (ع) مولود كعبه، نخستين شهيد محراب و حقيقتي بزرگ به درخشندگي خورشيد است. آن امام همامي كه شهيد محراب خانه معبود است و ذكر نام بزرگش حرمتي براي توسل و استعانت از خداوند متعال شده و روايت بخشندگي اش، روزنه اميد سائلان و درد مندان گشته است.

در ادامه پيام رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته مي خوانيم: شب قدر شبي است كه خورشيد فروزان حيات امام علي عليه السلام، در افق روز نوزدهم رمضان سال چهلم هجري در آسمان شهر كوفه به خون نشست و شمشير مسموم نفاق و كين، فرق انسان عدالت گستري را شكافت كه برترين خلق پس از رسول خدا صلي الله عليه و آله بود.

بيست و يكم ماه مبارك رمضان سالروز شهادت مظهر صلابت، تجسم عيني عدالت و سرسلسله شجره طيبه امامت و ولايت حضرت علي (ع) است.

اينجانب، ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات دانشجويان، كاركنان و اساتيد دانشگاه، توفيق درك فيوضات بيكران شب قدر را از خداوند متعال  مسئلت دارم و ايام مصيبت شهادت امام اول شيعيان و پيشواي عدالت خواهان جهان حضرت علي (ع) را به محضر امام عصر (عج)، مقام معظم رهبري و همه شما عزيزان تسليت عرض مي كنم.

٢٠:١٦ - سه شنبه ٢٢ فروردين ١٤٠٢    /    عدد : ٣٨٣٦    /    تعداد نمایش : ٩١٧