در نشست مشترك دانشجويان دبيري رياضي دانشگاه فرهنگيان با گروه رياضي دانشگاه تحصيلات تكميلي اعلام شد؛

رشته گرايش هاي رياضي در دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته كرمان به 6 رشته افزايش مي يابد

به مناسبت هفته معلم يكشنه 17 ارديبهشت ماه نشست دانشجويان معلمان كارشناسي آموزش رياضي پرديس هاي شهيد باهنر و خواجه نصير دانشگاه فرهنگيان كرمان و گروه رياضي دانشكده علوم و فناوري هاي نوين  دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته كرمان د رمركز همايش هاي دانشگاه تحصيلات تكميلي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه در اين جلسه دكتر مينا جمشيدي رئيس دانشكده علوم و فناوري هاي نوين با تبريك هفته معلم به معرفي ظرفيت هاي علمي، پژوهشي و فناورانه دانشگاه پرداخت.

دكتر جمشيدي وجود رشته هاي متنوع با نگاه بين رشته اي و هيات علمي هاي جوان را از ويژگي هاي دانشگاه تحصيلات تكميلي برشمرد كه منجر به  تعامل پويا استادان با دانشجويان و نتايج علمي كم نظير و دستاوردهاي ارزنده شده است.

دكتر جمشيدي در بخش ديگري از سخنانش با مهم خواندن نقش معلمان در ساختن آينده كشور آمادگي دانشگاه را براي انعقاد تفاهم نامه و همكاري هاي مشترك علمي پژوهشي اعلام كرد.

در اين نشست دكتر عليرضا ستارزاده مدير گروه رياضي دانشكده علوم و فناوري هاي نوين نيز با تبريك هفته معلم به دانشجو معلمان، اظهار اميدواري كرد اين جلسه و بازديد دانشجويان با نتايج كاربردي و ارتقا همكاري هاي علي همراه باشد.

دكتر ستارزاده بااشاره به پذيرش دانشجوي دكتري رياضي از سال 1391 در دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته گفت: همكاري دكتر محمدمهدي زاهدي نماينده مردم كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي و دكتر حسين محبي رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته در كنار خانم دكتر مينا جمشيدي، دكتر فرزاد دادي پور و فريد صابري موحد مايه مباهات و افتخار گروه رياضي دانشگاه است.

به گفته دكتر ستارزاده هم اكنون در مقاطه تحصيلات تكميلي در رشته گرايش هاي رياضي كاربردي - آناليز عددي و رياضي محض - آناليز رياضي از طريق كنكور كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي دانشجو پذيرش مي شود ضمن آنكه از مسير شيوه نامه استعدادهاي درخشان نيز جذب دانشجو انجام مي شود مضافا اينكه از سال آينده از طريق شيوه استاد محور نيز دانشجوي دكتري پذيرش خواهد شد.

دكتر ستارزاده افزود: در آينده در رشته گرايش هاي علوم داده، رياضيات مالي، داده كاوي و يادگيري ماشين نيز پذيرش دانشجو انجام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي دانشجويان آموزش رياضي دانشگاه فرهنگيان كرمان در ابتاي ورود به دانشگاه با حضور بر مرقد پاك شهيد گمنام با آران هاي شهيدان تجديد پيمان بستند.

همچنين دانشجويان رياضي از آزمايشگاه هاي پژوهشگاه علوم و تكنولوژي پيشرفته و علوم محيطي بازديد كردند.

١٥:٤٥ - يکشنبه ١٧ ارديبهشت ١٤٠٢    /    عدد : ٣٨٨٢    /    تعداد نمایش : ٧٩٢