دکتر محبی در پیام تسلیت درگذشت پدر شهیدان والامقام حمزه پور؛

پدران شهداء، اسوه های ایثار و فداکاری هستند

دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته درگذشت پدر شهیدان والامقام حمزه پور و ابوی یاور علمی دانشگاه آقای رضا حمزه پور را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت دکتر حسین محبی به این شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

پدران والامقام شهداء که در راه رضای معبود از بهترین سرمایه‌های خویش گذشتند و فرزندان عزیز خود را در راه خدمت به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی نثار نمودند، اسوه‌های ایثار و نمونه‌های برتر استقامت و فداکاری‌اند.

درگذشت مرحوم حاج محمدعلی حمزه پور نماد ایثار و پدر بزرگوار شهیدان سرفراز محمدجواد، قاسم و احمد حمزه پور و ابوی یاور علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته آقای رضا حمزه پور را تسلیت عرض می کنم.

پدر شهیدان حمزه پور اسوه صبر و فداکاری، سه گوهر گرانقدر و زندگی خود را در جهت تحقق ارزشهای اسلامی و استقلال ایران عزیز و مبارزه با اشرار مسلح و سوداگران مرگ به میدان جهاد فرستاد و الگوی دیگری از ایثار و ایمان به یادگار گذاشت.

از درگاه خداوند متعال، علو درجات و همجواری روح مطهر این پدر مؤمن و گرانقدر با ارواح طیبه فرزندان رشید و سلحشور و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

حسین محبی

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته