6و7تیرماه همایش ملی شیمی دارویی و فیتوشیمی در دانشگاهتحصیلات تکمیلی کرمان برگزار می شود

همایش ملی شیمی دارویی و فیتوشیمی ششم و هفتم تیرماه  در مرکزهمایش های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر الهه مصدق دبیر اجرایی همایش با اعلام این خبر افزود: سخنرانی ها، کارگاه ها و ارائه مقالات همایش شیمی دارویی و فیتوشیمی به صورت حضوری و مجازی انجام خواهد شد.

دکتر مصدق سنتز ترکیبات فعال بیولوژیک، تکنیک های نوین دارورسانی، شیمی دارویی ترکیبات طبیعی (آنزیم ها، گلیکوپروتئین ها، استروئیدها و ...)، استخراج مواد موثر و فراوري گياهان دارويي از محورهای اصلی همایش اعلام کرد.

همچنین بيوتكنولوژي، كشت بافت و نانو در ارتقاي استخراج مواد موثر، بررسي اثرات دارويي گياهان Invitro,Invivo,Clinical، مكمل‌هاي دارويي از گياهان، کاربرد گیاهان دارویی در صنایع آرایشی و بهداشتی و شیمی آفت کش ها و علف کش ها از دیگر محورهای اصلی همایش شیمی دارویی و فیتو شیمی است.

پژوهشگران و علاقه مندان می توانند اطلاعات تکمیلی درباره برنامه های همایش را از طریق لینک

کسب کنند.

ضمنا لینک دسترسی به سخنرانی ها، ارائه پوستر و کارگاه ها نیز از طریق لینک های زیر قابل دسترسی است.

conf.kgut.ac.ir/kgut121

conf.kgut.ac.ir/kgut120