اردوی تفریحی، فرهنگی دانشجویان (برادران) دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان برگزار شد

اردوی تفریحی، فرهنگی جمعی از دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان به مقصد بخش راین  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، اردوی تفریحی، فرهنگی جمعی از دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، به مقصد آبشار، ارگ وسایر جاذبه های گردشگری و فرهنگی  بخش راین با همراهی دکتر فدایی نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی با برپایی بحث‌های فرهنگی و مسابقات سرگرمی و ورزشی برگزار شد.

گفتنی است شهر راین در دامنه کوه هزار در استان کرمان قرار دارد. قدمت شهرستان راین به دوران ساسانیان برمی‌گردد که در گذشته به نام رائین، یکی از سرداران اردشیر ساسانی، شناخته شده بود.

این شهر در گذشته به دلیل تولید پارچه‌های ارزشمند و قرارگرفتن در مسیر کرمان به جیرفت و بندرعباس از لحاظ اقتصادی رونق خوبی داشته است. این شهر جاذبه‌های طبیعی گوناگونی مانند آبشارها، کوه‌های مرتفع، روستاهای خوش‌ آب‌و‌هوا و چشمه‌های آب معدنی دارد و سفر به آن مانند سفر به بهشتی در دل کویر است

١٨:١٥ - دوشنبه ١٩ تير ١٤٠٢    /    عدد : ٤٠٣٠    /    تعداد نمایش : ٨٤٩