انجمن علمی مهندسی مکانیک، کارگاه مقاله نویسی برگزار کرد

کارگاه مقاله نویسی انجمن علمی مهندسی مکانیک، مواد و انرژی دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پیشرفته کرمان با تدریس دکتر امین باقی زاده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از انجمن علمی مهندسی مکانیک، مواد و انرژی، کارگاه مقاله نویسی هفتم و هشتم اسفندماه توسط دکتر امین باقی زاده و با حضور بیش از 40 دانشجو از دانشگاه تحصیلات تکمیلی و سایر دانشگاه ها با همکاری گروه آموزش های آزاد برگزار شد.

در این کارگاه، تعریف مقاله و ضرورت نگارش آن، آشنایی با ساختار مقاله، آموزش نکات لازم به منظور نوشتن مقاله،آشنایی با فرایند ارسال مقاله، آشنایی با شاخص های ارزیابی کیفیت مقالات، آشنایی با سایت های ایرانی و خارجی معتبر در زمینه چاپ مقالات بررسی شد.

دانشجویان حاضر در این کارگاه دو روزه می توانند مدارک خود را پس از تعطیلات عید نوروز از گروه آموزشهای آزاد دانشگاه واقع در سالن همایش ها ، طبقه دوم دریافت نمایند.

١٠:٥٥ - يکشنبه ٢٧ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ٤٢٥    /    تعداد نمایش : ٦٤١٢