حضور خادمین حضرت رضا(ع) نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه می باشد.

در جشن میلاد حضرت رضا(ع) که با حضور خادمین آن حضرت برگزار شد، دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، از میزبانی خادمین حضرت رضا (ع) توسط دانشگاه ابراز خرسندی کرد وگفت: این رویداد، نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه به شمار می‎رود.

وی  افزود: "ما امروز شاهد برکت وجود خادمین و پرچم مطهر امام رضا (ع) در دانشگاه هستیم که بی‌شک، موجبات خیر و برکت را برای جامعه علمی و دانشجویان ما فراهم خواهد آورد."

او با تأکید بر اهمیت تحصیلات تکمیلی و نقش آن در پرورش نیروهای متخصص کشور، اظهار داشت: "دانشگاه ما با تربیت دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، به پیشرفت علمی و فناوری کشور کمک شایانی می‌کند و این افتخار ما است که در این مسیر، شاهد حمایت‌های بی‌دریغ مسئولین و اقشار مختلف جامعه هستیم."

دکتر محبی در پایان سخنان خود، از همه حاضرین و دانشجویان برای شرکت در این مراسم تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود که با کمک و برکت امام رضا (ع)، دانشگاه قدم‌های محکم‌تری در جهت پیشرفت و توسعه بردارد.

ادای احترام به آرامگاه و زنده نگه داشتن یاد شهید گمنام و اقامه  نماز جماعت ظهر و عصر از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

١٤:٠٠ - دوشنبه ٣١ ارديبهشت ١٤٠٣    /    عدد : ٤٧٧٩    /    تعداد نمایش : ١٠١٨