تأکید بر شناخت امام زمان در جلسات هیئت دانشجویی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته

به گزارش روابط عمومی؛ در راستای فعالیتهای فرهنگی و مذهبی، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته، جلسات هیئت دانشجویی این هفته را با موضوعیت مهدویت و با حضور تعدادی ازدانشجویان برگزار نمود.

حجت الاسلام صادق صباحی در این نشست که همراه با اقامه نماز جماعت بود، به ایراد سخن پرداخت و بر اهمیت توسعه ظرفیت وجودی هر انسان با تأکید بر مهدویت و شناخت امام زمان (عج) اشاره کرد.

وی با استناد به روایات معتبر اسلامی، بر ضرورت عمیقنگری و پرهیز از ظاهربینی در امور زندگی تأکید نمود و گفت: "زندگی بدون شناخت امام زمان(عج)، زندگی‌ای جاهلانه است و مرگ بدون این شناخت، مرگی بر جاهلیت خواهد بود."

این جلسات که به منظور ارتقاء سطح معرفتی و معنوی دانشجویان تدارک دیده شده، مورد استقبال گسترده قرار گرفته و به عنوان بخشی از برنامه‌های فرهنگی دانشگاه مطرح می‌باشد.

١٢:١١ - شنبه ٢٦ خرداد ١٤٠٣    /    عدد : ٤٨١٠    /    تعداد نمایش : ٤٦٩