به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و با حضور دکتر افضلی انجام شد؛

تقدیر از کارشناسان کتابخانه دانشگاه

به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی از کتابخانه دانشگاه بازدید و از کارشناسان تقدیر و تشکر کرد.
در این دیدار دکتر داریوش افضلی از بخش های مختلف کتابخانه بازدید به عمل آورد.
دکتر افضلی بر لزوم رفع کمبودها و تامین کتاب های مورد نیاز گروه ها و اعضای هیئت علمی دانشگاه و دانشجویان تاکید و یکی از شاخصه های ارزیابی رشد و توسعه در عصر حاضر را میزان مطالعه و کتاب خوانی عنوان نمود.
رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی افزود:‌ جامعه دانشگاهی باید ترویج فرهنگ تألیف و انتشار کتاب در جامعه را با هدف بالا بردن آگاهی مردم و سطح فرهنگ جامعه از رسالت‌‌های ذاتی خود بداند و از این رهگذر، برای تولید علم بیشتر و توسعه مرزهای دانش تلاش کند.
در این بازدید دکتر محمد صادق غضنفری رئیس کتابخانه و کارشناسان کتابخانه محمد مهدی طاهری و مهدیه حسنخانی گزارشی از اقدامات انجام گرفته در کتابخانه ارائه کردند.
در پایان از زحمات و تلاشهای کارشناسان کتابخانه با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

١٣:٥٣ - يکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧    /    عدد : ٩٩١    /    تعداد نمایش : ١٥٤٦