معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با هدف شرکت در اربعین شهید گمنام با استقبال دکتر محبی وارد کرمان شد

بامداد امروز (دقایقی قبل 1:23) یکشنبه 16 بهمن دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با استقبال دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، دکتر روح الله فدائی نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی و دکتر بابایی معاون فرهنگی دانشگاه شهید باهنر کرمان با هدف شرکت در اربعین شهید گمنام دانشگاه  وارد فرودگاه بین المللی آیت الله هاشمی رفسنجانی کرمان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته دکتر رشید جعفرپور معاون دفتر امور فرهنگی وزارت علوم در این سفر دکتر کلانتری را همراهی می کند.

امروز دکتر کلانتری در آئین اربعین شهید گمنام در دانشگاه تحصیلات تکمیلی حضور خواهد یافت و عصر یکشنبه اجلاس معاونان فرهنگی دانشگاههای استان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار می شود.

حضور در گلزار شهدای کرمان و زیارت مرقد مطهر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از برنامه های سفر یکروزه معاون وزیر عتف در کرمان اعلام شده است.

آئین اربعین شهید گمنام با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر آغاز می شود  و در ادامه با حضور معاون وزیر علوم و جمعی از مقامات استانی و جامعه دانشگاهی  برنامه های این مراسم در سالن 300 نفری برگزارخواهد شد.

٠٢:١٨ - يکشنبه ١٦ بهمن ١٤٠١    /    عدد : ٣٧٢٠    /    تعداد نمایش : ١٩٦٧

اطلاعیه ها (بایگانی)