چاپ        ارسال به دوست

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

پژوهش درکشور مظلوم ودرمضیقه است/ پژوهش‌ باید جنبه کاربردی داشته باشد

دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، در جشن هفته پژوهش  وفناوری با بیان اینکه پژوهش در کشور مظلوم واقع شده است، اظهار داشت: بودجه دانشگاه‌ها به هیچ وجه کفاف هزینه‌های پژوهشی را نمی‌دهد و در بخش پژوهشگاه، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته ، ۹۶ درصد بودجه صرف حقوق اعضای هیئت علمی و کارکنان می‌شود. این در حالی است که در سایر پژوهشگاه‌های، دانشگاه‌های دیگر، بالای 15 درصد بودجه به پژوهش اختصاص می‌یابد.

 

دکتر محبی افزود: سال گذشته یک میلیارد و800 میلیون تومان بیشتر از بودجه برای پژوهشگاه دریافت کردیم، در حالی که دیگر پژوهشگاه‌های، دانشگاه‌های دیگر بیش از ۷۰ درصد دریافت نکردند. وقتی ۹۶ درصد بودجه پژوهشگاه صرف حقوق اعضای هیئت علمی و کارکنان شود، چیزی برای پژوهش باقی نمی‌ماند و ما در این بخش در مضیقه هستیم.

 

وی با بیان اینکه باید از دانشجویان و اعضای هیئت علمی حمایت شود تاکیدکرد: دانشجوی فنی را نمی‌توان با سه میلیون تومان حمایت کرد. دانشجویان و اعضای هیئت علمی توانمندی داریم و دوست دارم به آنها کمک کنم. اعتقاد دارم که پژوهش، آموزش و تحقیقات ما باید در جهت کاربردی باشد تا مشکلات جامعه حل شود.

 

دکتر محبی همچنین اظهار داشت: تا پایان سال ۱۴۰2 تمامی گرنت‌های اعضای هیئت علمی دانشگاه پرداخت شده است و به محض اعلام گرنت‌هادرسال۱۴۰۳، تاپایان سال پرداخت‌ها انجام خواهد شد.


وی ابراز امیدواری کرد که مشکلات به زودی حل شود و از دولت آقای پزشکیان انتظار می‌رودکه در جهت هزینه کرد در بخش پژوهش و تحقیقات بودجه کافی اختصاص دهند.

 

رئیس دانشگاه در خصوص پارک دانشگاه، گفت: پارک دانشگاه تا پایان سال بودجه خود را دریافت می‌کند و سال آینده بودجه این پارک در ذیل دانشگاه قرار می‌گیرد وسال گذشته بیش از 38میلیارد تومان در شهرک فناوری هزینه کردیم، حصارکشی ومشکلات برق این شهرک را حل نمودیم که امروز شهرک فناوری با امکانات زیرساختی مناسب به کار خود ادامه خواهد داد.
وی درپایان یاد وخاطر مرحوم دکتر محمد مهدی یعقوبی استاد برجسته حوزه ژنتیک ایران، دانشیار گروه بیوتکنولوژی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، را گرامی داشت.


افزایش 50 درصدی قراددهای طرح‌های خارج از دانشگاه


دکتر سید مظفر منصوری، رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم ‌محیطی، اعلام کرد: میانگین مقاله به ازای هر عضو هیئت علمی 2عدد می‌باشدکه عدد قابل توجهی است.

وی افزود: افزایش ۵۰ درصدی قراردادهای طرح‌های خارج از دانشگاه یکی دیگر از دستاوردهای مهم این دانشگاه است

دکتر منصوری همچنین به پیگیری اجرای ماده ۱۳ قانون جهش دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: این ماده در راستای انعقاد قراردادها وخرید تجهیزات آزمایشگاهی توسط صنایع استان از معافیت مالیاتی بهرهمند می‌شود.

وی تاکید کرد: این اقدام می‌تواند به توسعه و تقویت زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه کمک شایانی کند.
وی افزود: ما در تلاش هستیم تا با افزایش همکاری‌های بین‌المللی و جذب منابع مالی بیشتر، کیفیت پژوهش‌ها و مقالات علمی دانشگاه را بهبود بخشیم. همچنین، برنامه‌های آموزشی و پژوهشی جدیدی را برای ارتقاء سطح علمی دانشجویان و اعضای هیئت علمی در دست اجرا داریم.

دکتر منصوری در پایان اظهار داشت که دانشگاه تحصیلات تکمیلی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و حمایت‌های دولتی، به دنبال تحقق اهداف بلندمدت خود در زمینه پژوهش و فناوری است.
وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند، دانشگاه بتواند نقش موثرتری در حل مشکلات جامعه و توسعه علمی کشور ایفا کند.


 

در جشن هفته پژوهش و فناوری، از پژوهشگران برتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و شرکت‌های فناور برتر تقدیر به عمل آمد.

 

به گزارش روابط عمومی؛ در این مراسم، دکتر علیرضا عسکرزاده از گروه فنی و مهندسی، دکتر محسن مهرپرور از گروه کشاورزی و دکتر مهدی یوسفیان از گروه علوم پایه به عنوان پژوهشگران برتر معرفی شدند.

 

همچنین، پژوهشگران برتر دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها نیز مورد تجلیل قرار گرفتند و دکتر محمدمهدی زاهدی از دانشکده علوم و فناوری‌های نوین، دکتر عباس سیوندی از دانشکده عمران و نقشه‌برداری، دکتر هژیر کورکی از دانشکده شیمی و مهندسی شیمی، دکتر سعید هاشمی‌نژاد از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دکتر مسعود رضایی‌زاده از دانشکده مهندسی مکانیک و مواد، دکتر مریم فیاضی و دکتر رضا حسن‌زاده از پژوهشکده علوم محیطی، دکتر مجید لطفعلیان از پژوهشکده مواد، دکتر محمدباقر عسکری از پژوهشکده فوتونیک و دکتر حسین امیری از پژوهشکده انرژی به عنوان پژوهشگران برتر معرفی شدند.

 

در بخش دانشجویان برتر کارشناسی ارشد، امیررضا خوشحال از گروه علوم پایه مورد تقدیر قرار گرفت.

 همچنین، محمدکاظم صالحی به عنوان یاور علمی برتر و دکتر مریم سلاجقه و دکتر زهرا افضلی به عنوان یاوران علمی برتر استانی معرفی شدند.

 

در بخش شرکت‌های فناور برتر، شرکت رنگ‌دانه سیرجان به مدیریت بابک شایسته، شرکت افق‌های هوشمند صنعت گستر کارمانیا به مدیریت یاسین اسدی و مؤسسه فرهنگی هنری فراسوی ابعاد خیال به مدیریت محمدحسین صادقی به عنوان شرکت‌های برتر معرفی شدند.

 


١٤:٢٨ - سه شنبه ٢٠ آذر ١٤٠٣    /    عدد : ٥٠٣٩    /    تعداد نمایش : ٤٨٤


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج






اطلاعیه ها (بایگانی)