بنیاد خیرین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تاسیس می شود

نشست مقدماتی تاسیس بنیاد خیرین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با حضور دکتر محبی رئیس دانشگاه و مدعوین تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محبی در جلسه مقدماتی شکل گیری بنیاد خیرین دانشگاه ضمن اشاره به ظرفیتهای موجود در جامعه و اشتیاق افراد جهت توسعه ظرفیت های علمی کشور بر ایجاد بستر مناسب از سوی دانشگاه در این خصوص تاکید کرد و افزود: تاسیس بنیاد حامیان و خیرین دانشگاه در راستای این اهداف می تواند کمک قابل توجهی به ظرفیت های دانشگاه جهت توسعه داشته باشد.

دکتر محبی اظهار داشت: جهت بهره برداری از ظرفیت های بخش غیردولتی به خصوص خیرین بهترین بستر و ظرفیت استفاده از بنیاد خیرین است.
در این جلسه اعضا ضمن تبادل نظر در خصوص نحوه تاسیس بنیاد، اساسنامه پیشنهادی بنیاد، هیات موسس بنیاد و سایر موضوعات بحث و تبادل نظر پرداختند.

از مهمترین مباحث این جبلسه می توان به نحوه تعامل با اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن و کشاورزی و شرکتهای بزرگ و صنایع مادر استان اشاره نمود.

١٢:٠١ - يکشنبه ١٠ ارديبهشت ١٤٠٢    /    عدد : ٣٨٦١    /    تعداد نمایش : ١٥٣٩