رئیس پارک علم و فناوری در پخش زنده شبکه ۵ سیمای کرمان عنوان کرد:

۱۰۰۰ هسته فناور در پارک علم و فناوری ایجاد شده است

به گزارش روابط‌عمومی پارک علم و فناوری، دکتر «فرشید کی‌نیا» رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با حضور در برنامه تلویزیونی «صبح به خیر کرمان» به بیان دستاوردها و اهداف پارک علم و فناوری پرداخت.

در این برنامه تلویزیونی دکتر «کی‌نیا» با بیان این موضوع که پارک علم و فناوری در بیست و دو سال فعالیت خود در استان کرمان، با راه‌اندازی بیش از ۲۰ مرکز رشد واحدهای فناور در سطح استان، رتبه برتر کشور از نظر وسعت توسعه فناوری و تعداد مراکز رشد را دارا است، تأکید کرد: «در این مدت پارک علم و فناوری زمینه‌ساز شکل‌گیری بیش از ۱۰۰۰ هسته فناور بوده است و در حال حاضر هم با استقرار حدود ۳۰۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین قطب‌های فناوری استان محسوب می‌شود.» «کی‌نیا» در ادامه افزود: «ما رؤیای رسیدن به ۱۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در سطح استان را داریم که با توجه به ظرفیت استان رؤیای دور از دسترس نیست.»

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان در مورد ورود شرکت‌ها و ایده‌ها به پارک علم و فناوری گفت: «ما در پارک مراکز رشد را به همین منظور تشکیل داده‌ایم، تا صاحبان ایده ورود پیدا کنند و در این مراکز از مراحل اولیه شکل‌گیری ایده تا عملی‌شدن و تجاری‌شدن آن، مورد مشاوره و آموزش قرار می‌گیرند، در پارک علم و فناوری، همکاران من، در همهٔ مراحل در کنار صاحبان ایده قرار داشته و از هیچ حمایتی دریغ نمی‌ورزند و صاحبان ایده از مرحله پروراندن ایده تا تیم‌سازی، تشکیل شرکت و تجاری‌سازی محصول مورد حمایت هستند.»

در این مصاحبه تلویزیونی دکتر «کی‌نیا» در مورد نقش پارک علم و فناوری در رشد فناوری کشور گفت: «در اکوسیستم فناوری یکی از مهم‌ترین بخش‌ها صنایع بزرگ هستند و بخش بعدی دانشگاه‌ها و مراکز تولید علم. پارک علم و فناوری در این اکوسیستم، نقش حلقه ارتباطی را دارد و صاحبان ایده و شرکت‌های فناور را به صنایع وصل کرده و به ‌نوعی باعث پویای صنعت و فناوری کشور می‌شود.»

برنامه تلویزونی  «صبح به خیر کرمان»  سه‌شنبه ۷ شهریور ماه مصادف با هفته دولت و به‌صورت زنده از شبکه ۵ صداوسیمای کرمان پخش شد.

١٠:٥٩ - دوشنبه ٢٠ شهريور ١٤٠٢    /    عدد : ٤١٤٤    /    تعداد نمایش : ١٢٣٠