کارشناس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه تحصیلات تکمیلی رتبه سوم جشنواره ملی ذوالفقار را کسب کرد

دکتر رضا طالبی فرد کارشناس امریه گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته ، رتبه سوم بخش مقالات را در سومین جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، آئین اختتامیه سومین جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار 22 آبان ماه به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان برگزار شد و برگزیدگان آن در بخش‌های مقاله، شعر، داستان کوتاه، خوشنویسی، پوستر، عکس و موشن گرافی معرفی و موردتقدیر قرار گرفتند.

در این مراسم، کتاب های مجموعه مقالات و شعر جشنواره نیز توسط دکتر عرفان خسرویان ریاست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور رونمایی شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره در این دوره بالغ بر 3هزار و 150اثر علمی، فرهنگی و هنری به دبیرخانه این جشنواره از تمامی استان های کشور ارسال شد و پس از فرایند داوری 21 اثر (سه اثر در هر بخش)، در گروه های آزاد و دانشجویی انتخاب شدند.

توضیحات:
عنوان مقاله: میهن دوستی و راهکارهای ارتقای جایگاه آن در میان نسل¬های بعد از انقلاب اسلامی

سایت جشنواره: https://zolfagharfestival.ir/fa

٢١:٢٣ - سه شنبه ٢٣ آبان ١٤٠٢    /    عدد : ٤٣٣٥    /    تعداد نمایش : ١٠٢٦