تقدیر از اعضاء خانواده شهدا در پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

طی مراسمی در روز یکشنبه 21 آبان ماه 1402، از اعضاء خانوادهٔ شهدا و ایثارگرانی که در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته مشغول به خدمت بودند توسط رئیس پارک علم و فناوری هایتک تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم دکتر «فرشید کی‌نیا» رئیس پارک علم وفناوری کرمان ضمن ابراز ارادت به مقام شامخ شهدا گفت:«جامعه و کشور مدیون تلاش و رشادت شهدا است و امنیت و آرامشی که در این مرز و بوم وجود دارد با رشادت شهدا و ایثارگران به دست آمده است.»

طی این مراسم از مهندس «سعادت شمسی» معاون پشتیبانی و مالی پارک علم و فناوری هایتک کرمان، «سید علی اسلامی» و «آتنا حاتمی» کارشناسان پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان تقدیر به عمل آمد.

٢٢:١٩ - دوشنبه ٢٢ آبان ١٤٠٢    /    عدد : ٤٣٣٧    /    تعداد نمایش : ٨٦٣