با صدور ابلاغ از سوی دکتر محبی؛

با صدور ابلاغ از سوي آقاي دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته دکتر ابوالفضل صفائی به عنوان سرپرست گروه آموزش‌هاي آزاد و مجازي دانشگاه منصوب گرديد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن ابلاغ دکتر صفائی به شرح زیر است.

با سلام و احترام

با عنايت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالي و به پيشنهاد معاون محترم آموزشي و پژوهشي، به موجب اين ابلاغ به عنوان "سرپرست گروه آموزش هاي آزاد و مجازي" دانشگاه منصوب مي­ شويد.

برنامه ريزي در جهت شكوفايي استعدادهاي دانشجويان خارج از قلمرو رسمي دانشگاه، طراحي و تدوين دروس مجازي، برنامه ريزي و تدوين آئين نامه هاي دروس مجازي، آشنا نمودن مسئولين و اعضاي هيئت علمي با آموزش مجازي، تأمين نيازهاي آموزشي مراكز صنعتي و بازرگاني از اهم وظايف جنابعالي مي باشد. ­­­اميد است با توكل به خداوند متعال در انجام امور مربوطه موفق و مؤيد باشيد.

٢٠:٤٢ - يکشنبه ١٠ دی ١٤٠٢    /    عدد : ٤٤٩٦    /    تعداد نمایش : ٩٢٦