دکتر محمدمهدی زاهدی، استاد برجسته دانشگاه، در مراسمی به مناسبت ارتقاء به درجه استاد ممتازی خود، اظهار داشت: این موفقیت را مدیون خون شهدای راه علم و فناوری و مقاومت میدانم.
دکتر زاهدی با بیان اینکه کسب علم باید تا پایان عمر ادامه یابد، و با اشاره به تلاشهای بیوقفه خود در طول سالیان، از جمله دوران کاراجرایی، تأکید کرد: هیچگاه از تحقیق و پژوهش دست نکشیدهام.
وی همچنین از حمایتهای اساتید و همکاران خود قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که بتواند بیش از پیش در جامعه علمی کشور مؤثر باشد.وی در ادامه از دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، به خاطر پیگیریهای مستمر و حمایتهای بیدریغ ایشان تقدیر و تشکر کرد. همچنین از مسئولان و مهمانانی که در این مراسم حضور داشتند، قدردانی نمود.
استاد ممتازی یکی از مدارج علمی است که افراد برجسته علمی و خاص به این مقام نائل می شوند. پس از سالها ممارست علمی دکتر محمد مهدی زاهدی عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته توانست به این جایگاه علمی دست پیدا کند.کسب استاد ممتازی منوط به یکسری شاخصها از جمله تولید علم، چاپ مقاله، انجام پژوهشها و اثرگذاری در ارتقای علمی کشور،شهر و دانشگاه است.
دكتر محمدمهدی زاهدی متولد ۱۳۳۳ كرمان، يك چهره برجسته علمی و عضو هيئت علمی دانشگاه تحصيلات تكميلی صنعتی و فناوری پيشرفته می باشند.
ایشان اولين دكترای رياضی فارغ التحصيل از دانشگاه های كشور بوده اند و در سنين جوانی به درجه استاد تمامی نائل آمدند و در كارنامه خود افتخارات علمی و اجرايی تاثيرگذار بسياری دارند.دکترزاهدی مسئوليت های سياسی و اجرايی بسيار مهمی از جمله وزير علوم در دولت نهم، چندين دوره نماينده مجلس شوراي اسلامي، هفت سال رياست كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس و سفير ايران در مالزی را در كارنامه خود دارند و از مهم ترين فعاليتهای علمی ایشان می توان به مواردی كه در ادامه ذكر می شود، اشاره نمود: موسس و رئيس انجمن علمی سيستمهای فازی كشور، ناشر حدود 200 مقاله در مجلات معتبرعلمی بين المللی و ملی، ايراد سخنرانی علمی در بيش از 50 كشور دنيا، انتخاب به عنوان استاد نمونه دانشگاههای كشور در سال ۱۳۷۵ و سردبير مجله بين المللی سيستمهاي فازی ايران كه داراي رتبه Q1 مي باشد.ایشان بنيانگذار برخي شاخههاي جديد علوم در داخل كشور مانند نظريه اتوماتا و نظريه جبری ابرساختارها میباشند. از جمله فعاليتهای بسيار تاثيرگذار دکترزاهدی در راستاي پيشرفتهای علمی در جهان اسلام، پايه گذاري پايگاه ISC در سال 1387 می باشد كه هم اكنون پايگاهی بسيار معتبر براي ارزيابی نشريات جهان اسلام ميباشد. همچنين جشنواره بين المللي فارابی در علوم انسانی به همت ایشان در سال 1386 راه اندازی شده است. لازم به توضيح است دکترمحمدمهدی زاهدی هم اكنون عضو پيوسته فرهنگستان علوم نيز مي باشند.
اطلاعات بيشتر در مورد فعاليتهای علمی، آموزشي و اجرايي آقاي دكتر زاهدی در رزومه ايشان قابل مشاهده است.